Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έριξε αυλαία και η παρουσιάστρια θα μείνει εκτός τηλεόρασης την επόμενη σεζόν.
Λίγο μετά το τέλος της εκπομπής «Ελένη», έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Σε αυτή, θέλησε να ευχαριστήσει όσους επικοινώνησαν μαζί της, για να τους ευχαριστήσει για τη στήριξή τους.
Συγκεκριμένα, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της και κάτω από αυτές, έγραψε: «Σήμερα δεν πρόλαβα να βγάλω φωτογραφία και είπα να ανεβάσω δύο από χθες!».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Θέλω να πω σε όλους εκείνους που τηλεφωνούν στην εκπομπή, αλλά και εκείνους που μου στέλνουν προσωπικά μηνύματα εδώ, ένα ευχαριστώ… Είναι σπουδαίο να δημιουργούνται σχεσεις και συναισθήματα ανάμεσα σε ανθρώπους που η επαφή τους είναι εξ' ολοκλήρου μεσα από την τηλεόραση και μόνο!».
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.