Η Λίλι Άλενμπήκε στην πλατφόρμα του OnlyFans και πουλάει φωτογραφίες με τα πόδια της, για 10 δολάρια τον μήνα.
Η γνωστή τραγουδίστρια άνοιξε τον δικό της λογαριασμό στην πλατφόρμα ερωτικού περιεχομένου και μοιράζεται στιγμιότυπα με τις πατούσες της.
Έκανε μάλιστα, γνωστή την είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου και προώθησε τo ΟnlyFans της.
Η απόφασή της να ανοίξει λογαριασμό στην ιστοσελίδα έρχεται μια εβδομάδα μετά τη συνέντευξή της στο podcast «Miss Me», όπου και αναφέρθηκε στα πόδια της.
Η Λίλι Άλεν αστειεύτηκε ότι οι πατούσες της έχουν βαθμολογηθεί από το κοινό, με 5 αστέρια στο Wikifeet, ενώ ανέφερε ότι η πεντικιουρίστα της της έχει πει ότι τα πόδια της «θα έκαναν χαμό στο διαδίκτυο».
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας