Η Μαρία Κορινθίου ταξίδεψε στην Αμερική και συγκεκριμένα στην Καλιφόρνια, από όπου και ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες της στα social media.
Το πρωί του Σαββάτου 8 Ιουνίου, η ηθοποιός δημοσίευσε στιγμιότυπα από τη βόλτα που έκανε στην παραλία Μανχάταν.
Φορώντας ένα κοντό μαύρο μπλουζάκι και μακριά επίσης μαύρη παντελόνα, φωτογραφήθηκε χαμογελαστή να απολαμβάνει το τοπίο, όπως και ένα γλυκό, χωρίς να κρύβει τον ενθουσιασμό της. Στη λεζάντα του post που έκανε, γράφει πως είναι «τόσο χαρούμενη».
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).