Η Μαρία Κορινθίου εκμεταλλεύτηκε το τριήμερο για να περάσει λίγο χρόνο μακριά από την Αθήνα.
Η ηθοποιός βρίσκεται στην Ελαφόνησο, κάτι το οποίο μοιράστηκε η ίδια με τους 603.000 ακολούθους της. Μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η Μαρία Κορινθίου ανέβασε μια σειρά από στιγμιότυπα με την ίδια αλλά και τοπία του νησιού.
Στη δημοσίευση που έκανε το Σάββατο 23 Μαρτίου, η Μαρία Κορινθίου ποζάρει στην κάμερα χαμογελαστή, με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού.
Και μέσω stories όμως, η ηθοποιός έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους, πώς τα περνάει το τριήμερο, απολαμβάνοντας τα τοπία της θάλασσας. Ανέβασε στιγμιότυπα που πίνει τον καφέ της και που περιηγείται στο νησί.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι