Ο Μιχάλης Σαράντης και η Μαίρη Μηνά βάφτισαν την κόρη τους την Κυριακή 2 Ιουνίου στην Αθήνα και το διασκέδασαν στο γλέντι μετά το μυστήριο. Οι ηθοποιοί επέλεξαν να δώσουν στο παιδί τους δύο ονόματα, Βασιλική - Γλυκερία, όπως έκαναν γνωστό μέσω Instagram τόσο σε κοινή τους δημοσίευση, όσο και με stories που αναδημοσίευσαν από τα προφίλ καλεσμένων τους.
Μετά την εκκλησία, η Μαίρη Μηνά και ο Μιχάλης Σαράντης είχαν οργανώσει ένα τραπέζι σε ταράτσα στο κέντρο της Αθήνας με θέα την Ακρόπολη. Οι καλεσμένοι που τίμησαν το ζευγάρι στη βάφτιση και το γλέντι, ανέβασαν βίντεο και φωτογραφίες με τους δύο γονείς να γιορτάζουν με κέφι, χορεύοντας και τραγουδώντας με το μωρό στην αγκαλιά. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.