Βασίλης Μίχας: Πέρασα κάποιες διατροφικές διαταραχές, για τις οποίες έχω μερίδιο ευθύνης

Βασίλης Μίχας: Πέρασα κάποιες διατροφικές διαταραχές, για τις οποίες έχω μερίδιο ευθύνης

Όταν ένα πρακτορείο σου ζητάει να αδυνατίσεις, δεν είναι όλα στο χέρι σου, πρόσθεσε ο ηθοποιός

vasilis-mihas
Ο Βασίλης Μίχας μίλησε για τον ρόλο του στη  δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς» που τον έχει κάνει αντιπαθητικό στο κοινό, τις διατροφικές του διαταραχές, όσο ασχολείτο με το μόντελινγκ, αλλά και για την περίοδο όταν βοηθούσε τον πατέρα του στην οικοδομή.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε αρχικά, για τα παιδικά του χρόνια. Όπως είπε, από τα επτά του χρόνια παίζει ποδόσφαιρο, ωστόσο κάποιοι τραυματισμοί τον ανάγκασαν να σταματήσει.

«Μετά το ποδόσφαιρο, δεν ήξερα τι να κάνω και πώς να κινηθώ επαγγελματικά. Το πρώτο πράγμα που προέκυψε ήταν το μόντελινγκ. Με είδε μία φωτογράφος, έκανα το πρώτο μου τεστ, πήγα στο Μιλάνο και το ένα έφερε το άλλο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Πέρασα κάποιες διατροφικές διαταραχές για τις οποίες έχω μερίδιο ευθύνης, αλλά όταν ένα πρακτορείο σου ζητάει να αδυνατίσεις, δεν είναι όλα στο χέρι σου. Το γεγονός ότι δε μίλησα σε κάποιον ειδικό ήταν δικό μου θέμα. Το σωστό θεωρώ πως είναι να μιλάνε οι άνθρωποι, είτε πρόκειται για μία ψυχολογική δυσφορία, είτε μία διατροφική διαταραχή, οτιδήποτε…».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1kfbmo77sy9)
Κλείσιμο

Ο Βασίλης Μίχας δήλωσε, επίσης, πως τον προβληματίζει ο τρόπος με τον οποίο «πρέπει» να εκφράζεται ένας άντρας στις μέρες μας.
«Δεν σε κάνει λιγότερο άντρα αν μιλάς, αν επικοινωνείς», παραδέχτηκε.

Για την ενασχόλησή του στο παρελθόν, με το μόντελινγκ, είπε: «Επειδή έβλεπα πολύ ωραία παιδιά στο μόντελινγκ, αναζητούσα τι με κάνει να ξεχωρίζω. Ήθελα να βρω τη ρευστότητα των πραγμάτων και αυτό το βρήκα στην υποκριτική. Έρχεσαι σε επαφή με το σώμα σου, με τα συναισθήματά σου, με την αναπνοή σου, με απλά πράγματα… Κάπως συνδέεσαι περισσότερο μ’ εσένα».

Ο Βασίλης Μίχας μίλησε επίσης, για την περίοδο που βοηθούσε τον πατέρα του στην οικοδομή. «Μικρός βοηθούσα τον πατέρα στην οικοδομή. Θυμάμαι κάθε πρωί σταματάγαμε στον φούρνο και μετά πηγαίναμε για δουλειά. Μιλούσαμε με τους μάστορες κι αυτό μου άρεσε», δήλωσε.

Τέλος, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον Αντρέα Γεωργίου, λέγοντας πως έχει χτίσει μια πολύ ωραία ομάδα στη «Γη της Ελιάς». «Χαίρομαι που είμαι μέρος της. Είμαι σε μια επιτυχημένη σειρά, τη βλέπει πολύς κόσμος, παίρνουμε πολλή αγάπη. Στον δρόμο, βέβαια, με σταματάνε και μου λένε ‘’ντροπή σου’’ (σ.σ. λόγω του ρόλου του). Εδώ η μητέρα μου (επηρεασμένη από τη “Γη της Ελιάς”) μου λέει ότι “δεν είσαι καλός, δεν σε θέλω” και της λέω “Μάνα, έργο είναι”», είπε ο ηθοποιός κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Οι χρυσές συμβουλές του Ρόμπιν Σάρμα: Πώς οι σωστές λέξεις και η σκέψη του... θανάτου μπορεί να κάνουν πιο πλούσια τη ζωή σου

Τελευταία ημέρα ενδοσχολικών εξετάσεων για την Γ’ λυκείου

«Ήταν προμελετημένο έγκλημα, τον έσωσα με σακούλες σκουπιδιών» - Νέα μαρτυρία για την επίθεση στους εθελοντές στην Πάρνηθα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης