Σοφία Μπους: Σε σχέση με διάσημη ποδοσφαιρίστρια λίγους μήνες μετά το διαζύγιό της

Σοφία Μπους: Σε σχέση με διάσημη ποδοσφαιρίστρια λίγους μήνες μετά το διαζύγιό της

Η ηθοποιός φέρεται ότι βγαίνει με την Άσλιν Χάρις λίγο καιρό μετά την είδηση του χωρισμού της από τον Γκραντ Χιούζ

bush_-_harris
Λίγους μήνες μετά το διαζύγιο της Σοφία Μπους και του Γκραντ Χιούζ έπειτα από μόλις 13 μήνες γάμου, έγινε γνωστό ότι η ηθοποιός είναι σε νέα σχέση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα η 41χρονη Μπους, η οποία είναι γνωστή για τον ρόλο της ως Μπρουκ στη σειρά «One Tree Hill», βγαίνει με τη διάσημη ποδοσφαιρίστρια, Άσλιν Χάρις.

Εντωμεταξύ, η ποδοσφαιρίστρια κατέθεσε επίσης αίτηση διαζυγίου από τη σύζυγό της, Άλι Κρίγκερ, μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια γάμου τον Σεπτέμβριο.

Το νέο ζευγάρι εθεάθη μαζί σε φωτογραφίες που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Καναδή ποδοσφαιρίστρια Σελένια Ιατσέλι στο διαδίκτυο, πυροδοτώντας φήμες για πιθανό ειδύλλιο.
Κλείσιμο

Στις 29 Σεπτεμβρίου, φέρεται ότι η Μπους βγήκε διπλό ραντεβού με την αγαπημένη της και ακόμα ένα ζευγάρι, καθώς παρευρέθηκαν στο σόου της Τσέλσι Χάντλερ στο «Beacon Theatre» της Νέας Υόρκης.

Πηγή στο Page Six ανέφερε πως προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή, η 37χρονη σταρ του ποδοσφαίρου «μπήκε κρυφά στο θέατρο φορώντας μια μάσκα για να βρει την Σοφία». Eπίσης, πρόσθεσε ότι το ζευγάρι έχει ήδη το χαϊδευτικό «Bushlyn», ενώ άλλη πηγή τόνισε ότι η σχέση τους «είναι πολύ καινούργια και είναι σίγουρα ζευγάρι».


Σχετικά με το διαζύγιο της Μπους και του Χιους, πηγή από το περιβάλλον του τότε ζευγαριού είχε δηλώσει στο «People»: «Η Σοφία και ο Γκραντ ήταν φίλοι για 10 χρόνια και δέθηκαν κατά τη διάρκεια του COVID μέσω της αγάπης τους για την κοινωνική εργασία. Συνεχίζουν να διευθύνουν τον μη κερδοσκοπικό τους οργανισμό και παραμένουν καλοί φίλοι».

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Βαθαίνει η κόντρα Κωνσταντοπούλου-Χουρδάκη: «Μου ζητήθηκε να συμφωνήσω να παραδώσω την έδρα»

Βελτιωμένος σήμερα ο καιρός, ανεβαίνει η θερμοκρασία

Σοβαρό τροχαίο στο Χαλκούτσι Ωρωπού - Απεγκλωβίστηκαν 4 άτομα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης