Σκορδά: Η «μπηχτή» για τις παρουσιάστριες που ξέρουν καλύτερα από εκείνη το τηλεοπτικό της μέλλον - Η απάντηση της Καινούργιου

Σκορδά: Η «μπηχτή» για τις παρουσιάστριες που ξέρουν καλύτερα από εκείνη το τηλεοπτικό της μέλλον - Η απάντηση της Καινούργιου

Για μένα οι ανακοινώσεις θα γίνουν από άλλες παρουσιάστριες που ξέρουν καλύτερα, είπε η Σκορδά για την Καινούργιου

skorda-kainourgiou-xr
Η ατάκα της Φαίης Σκορδά για το τηλεοπτικό της μέλλον ενόχλησε όπως φαίνεται, την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία την σχολίασε μέσα από την εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό της μέλλον και συγκεκριμένα, για το αν θα βρεθεί στον ΑΝΤ1 και απάντησε με ένα υπονοούμενο.

«Για μένα οι ανακοινώσεις θα γίνουν από άλλες παρουσιάστριες που ξέρουν καλύτερα», απάντησε η Φαίη Σκορδά.

Μετά την προβολή του συγκεκριμένου αποσπάσματος στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε: «Εγώ έχω ένα καλό όμως, τα λέω όλα μπροστά. Δεν παίρνω τηλέφωνα από πίσω να πω σε διευθυντικά στελέχη και διοικήσεις να πω "αυτή δεν κάνει, πώς το επιτρέεπετε αυτό;". Τέλος πάντων, μην μπούμε σε αυτή τη διαδικασία, είναι κάτι που με στενοχωρεί».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1gvubmom58x)
Κλείσιμο

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είμαι ένας άνθρωπος που και να πω τη μπούρδα μου, θα την πω και μετά θα πάω να ζητήσω συγγνώμη δημόσια. Εμένα δεν μου αρέσουν τα από πίσω, γενικότερα το λέω. Έχω πάντως όλα αυτά τα είπα για καλό. Το ότι μια παρουσιάστρια έχει προτάσεις και από άλλα κανάλια και μάλιστα, είπα ότι είναι επιθυμία του ίδιου του ιδιοκτήτη του Θοδωρή Κυριακού και έχουν μια καλή σχέση. Τιμητικό είναι να λες ότι έχει πρόταση. Από το Mega, που ό,τι κι αν έχει γίνει με εμένα και τη Δανάη Μπάρκα, είναι μια παρουσιάστρια που κάνει το 9-12 και πάει καλά. Και πάλι, ακόμα και από εκεί έχει πρόταση η Φαίη, κατάλαβες;».

Εξήγησε παρακάτω, ότι μεταφέρθηκε από την ομάδα της Φαίης Σκορδά ότι η «σπόντα» αυτή πήγαινε για την ίδια. «Μου μετέφεραν από την ομάδα της Φαίης ότι το είπε για εμένα κι ήταν ενοχλημένη και στενοχωρημένη. Ενοχλημένη ενώ λέμε καλά πράγματα; Και για μένα στον ΑΝΤ1, όταν ήταν η Φαίη με τον Γιώργο έλεγαν χίλια δυο. Ότι θα μείνω χωρίς δουλειά», τόνισε κλείνοντας.

Τέλος, ευχήθηκε στη Φαίη Σκορφά ό,τι καλύτερο κι αποκάλυψε ότι άτομα από την ομάδα της έχουν ήδη κλείσει συνεργασία με άλλα μέσα.


Ειδήσεις σήμερα:

To παρασκήνιο του αιφνιδιασμού Σούνακ με τις πρόωρες εκλογές - Θα αναβιώσει η «κατάρα του Ιουλίου» για τους Τόρις;

Ελληνικό ευρω-μπλόκο στα Σκόπια όσο συνεχίζονται τα «κόλπα» - Τελειώνουν τα ψέματα ως τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ

Σε αρμονία ο Κασσελάκης με τον Τσίπρα, σε διάσταση από την «κομματική επετηρίδα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης