Ντέμι Μουρ: Προετοιμάζεται για το αντίο στον Μπρους Γουίλις

Ντέμι Μουρ: Προετοιμάζεται για το αντίο στον Μπρους Γουίλις

Αναπολεί τη ζωή της μαζί του και είναι ευγνώμων για όλα όσα έχουν περάσει, δήλωσε πηγή

moore-willis_2
Ο Μπρους Γουίλις βρέθηκε στο επίκεντρο των ειδήσεων όταν η οικογένειά του, ανακοίνωσε το 2022 ότι πάσχει από μετωποκροταφική άνοια.

Από τότε που έγινε γνωστή η διάγνωσή του, ο ηθοποιός αποσύρθηκε από την υποκριτική και αντιμετωπίζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το πρόβλημα υγείας του, με τη στήριξη και την αγάπη των κοντινών του ανθρώπων.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, σχεδόν 26 χρόνια μετά τον χωρισμό τους, η πρώτη σύζυγος του σταρ του «Die Hard», Ντέμι Μουρ, αναλογίζεται το κοινό τους παρελθόν, καθώς η ίδια αλλά και η νυν σύζυγός του, Έμα Χέμινγκ, και συγχρόνως τα παιδιά του (έχει 3 κόρες με τη Μουρ και 2 με την Χέμινγκ) προετοιμάζονται για το αναπόφευκτο.
Κλείσιμο
433550802_18424192873018276_4311349854151706884_n
Με την κόρη του, Σκάουτ

Για το πώς αντιμετωπίζει το γεγονός ότι ο Γουίλις που ήξερε δεν υπάρχει πια, η Μουρ είπε: «Όταν αφήνεις πίσω σου αυτό που ήταν ή αυτό που νομίζεις ότι [θα έπρεπε να είναι], ή αυτό που θα ήθελες να είναι, τότε μπορείς πραγματικά να μείνεις στο παρόν και να απολαύσεις τη χαρά και την αγάπη που υπάρχει».

Μια πηγή σημείωσε: «Ο Μπρους έχει δώσει στην Ντέμι μια νέα oπτική για τη ζωή. Αισθάνεται εξαιρετικά ευγνώμων και συναισθηματικά φορτισμένη. Αναπολεί τη ζωή της μαζί του και είναι ευγνώμων για όλα όσα έχουν περάσει».

Ο 69χρονος ηθοποιός έχει χάσει την ικανότητά του να επικοινωνεί και να αναγνωρίζει τους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένης της 61χρονης Μουρ, όπως επιβεβαίωσε μια πηγή στο περιοδικό «In Touch». Ωστόσο, η επιβάρυνση της υγείας του συνοδεύτηκε από μια απροσδόκητη διαπίστωση για την ίδια.
438814336_18430593811018276_2594814891753066007_n

«Βλέποντάς τον να περνάει τους αγώνες του έδειξε στην Ντέμι πώς να είναι η ίδια μαχήτρια. Είναι τόσο γλυκόπικρο, αλλά και εμπνευσμένο», ανέφερε η πηγή. «Θαυμάζει τόσο πολύ τον Μπρους και προετοιμάζεται για τον συναισθηματικό αποχαιρετισμό τους».

Η Μουρ νοσταλγεί επίσης το πώς ο Γουίλις «άφησε τις κόρες τους να είναι αυτές που ήθελαν να είναι» και πώς ήθελε πάντα η Ντέμι να συνειδητοποιήσει ότι «η ομορφιά και η αυτοπεποίθηση έρχονται από μέσα», καθώς η ίδια αντιμετώπιζε διατροφικές διαταραχές και διαχειριζόταν παιδικά τραύματα.
shutterstock_1134339077__1_
Με τη σύζυγό του, Έμα Χέμινγκ, το 2018
Παρόλα αυτά, η ηθοποιός δεν ωραιοποιεί το παρελθόν τους. Στα απομνημονεύματά της το 2019, η Μουρ είχε αναφέρει ότι ο Γουίλις ήταν δυσαρεστημένος με την απόφασή της να εργαστεί όταν τα παιδιά τους ήταν μικρά. Τόνισε, επίσης, ότι ήταν ένας άντρας που ήταν περισσότερο αφοσιωμένος στο να είναι μπαμπάς παρά σύζυγος κατά τη διάρκεια του 13ετούς γάμου τους.

Αυτές οι αναμνήσεις εξακολουθούν να ισχύουν, σύμφωνα με την πηγή, αλλά θαυμάζει επίσης το πώς σφυρηλάτησαν μια βαθιά και διαρκή φιλία που τους άφησε, όπως έχει πει, «πιο συνδεδεμένους από ό, τι ήμασταν πριν από το διαζύγιο».

Όταν έγινε γνωστή η διάγνωσή του με FTD (μετοπωκροταφική άνοια)  κυκλοφόρησαν περισσότερες λεπτομέρειες για το προσδόκιμο ζωής που δίνεται κατά μέσο όρο σε όσους νοσούν από το συγκεκριμένο είδος άνοιας. Στην περίπτωση του  Γουίλις, αυτό ορίζεται, σύμφωνα με το Alzheimer's Society, στα 6 με 8 χρόνια, ωστόσο, κάνεις δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι συμβαίνει στον κάθε ασθενή, αφού κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή.
willis82379
«Ο πατέρας μου έχει χάσει μέρος της χαράς της ζωής» είχε δηλώσει η Ταλούλα Γουίλις
Η κόρη της Ντέμι Μουρ και του Μπρους, είχε δηλώσει κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στην Ντρου Μπάριμορ, ότι η οικογένεια αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τη διάγνωσή του, προκειμένου να ευαισθητοποιηθεί η κοινή γνώμη για την ασθένεια.

«Αν μπορούμε να πάρουμε κάτι που παλεύουμε ως οικογένεια και ατομικά, για να βοηθήσουμε άλλους ανθρώπους, να το μετατρέψουμε σε κάτι όμορφο, αυτό είναι πραγματικά ξεχωριστό για εμάς» ανέφερε τότε η 29χρονη.
Στιγμιοτυπο_οθονης_2024-05-01_135922
Ο Γουίλις με την Ντέμι Μουρ και τη νεότερη κόρη τους, Ταλούλα
Η Ταλούλα πρόσθεσε ότι ο πατέρας της παραμένει «ο ίδιος με πολλούς τρόπους», αλλά ότι έχει «χάσει μέρος της χαράς της ζωής και των γλωσσικών του δεξιοτήτων», προσθέτοντας ότι η μουσική εξακολουθεί να είναι σημαντική γι' αυτόν.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι ο ίδιος... το οποίο νομίζω, από αυτή την άποψη, έχω μάθει ότι είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να ζητήσεις. Και αυτό που βλέπω είναι αγάπη όταν είμαι μαζί του. Είναι ο μπαμπάς μου και με αγαπάει».

«Οι γλωσσικές του ικανότητες έχουν χαθεί» τόνισε φίλος του
Πριν μερικούς μήνες, ο Γκλεν Γκόρντον Κάρον, ο οποίος δημιούργησε την κωμική σειρά «Moonlighting» αναφέρθηκε στην επιδείνωση του Γουίλις, τον οποίο επισκέπτεται συχνά. Όπως είπε: «Δεν είμαι πάντα τόσο συνεπής, αλλά προσπαθώ και μιλάω με τον Μπρους, τη σύζυγό του Έμα Χέμινγκ Γουίλις αλλά και με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του. Έχω προσπαθήσει πολύ σκληρά να βρίσκομαι στη ζωή του. Αυτό που κάνει την ασθένειά του τόσο εντυπωσιακή είναι ότι αν είχατε περάσει ποτέ χρόνο με τον Μπρους Γουίλις, θα βλέπατε ότι δεν υπάρχει κανείς που να είναι περισσότερο χαρούμενος από εκείνον για τη ζωή. Ο Γουίλ αγαπούσε τη ζωή και απλά λάτρευε να ξυπνάει κάθε πρωί και να προσπαθεί να ζήσει τη ζωή στο έπακρο».


Ειδήσεις σήμερα:

Η αστυνομία εκκένωσε την κατάληψη στο πανεπιστήμιο Κολούμπια: Δεκάδες συλλήψεις - Δείτε βίντεο

Η Τζένιφερ Άνιστον ανήρτησε βίντεο στο Instagram για να διαφημίσει προϊόντα ομορφιάς αλλά όλοι πρόσεξαν την απουσία του σουτιέν

Πρώην υπουργός του Καζακστάν ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του - Το βίντεο ντοκουμέντο που σόκαρε το δικαστήριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης