Με την ψύχη της χόρεψε η ηθοποιός Αν Χάθαγουεϊ το τραγούδι Anaconda της Νίκι Μινάζ σε πάρτι του οίκου Versace στο περιθώριο της εβδομάδας μόδας στο Μιλάνο.
Στο βίντεο που αναρτήθηκε στα social media φαίνεται η 41χρονη ηθοποιός να χορεύει με twerking την επιτυχία του 2014.
«Θέε μου, κοίτα πώς τον κουνάει» ακούγεται να σχολιάζει ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν στον κύκλο που σχηματίστηκε γύρω από την ηθοποιό.
Ανάμεσά σε όσους αποθέωσαν την Χάθαγουεϊ, ήταν, σύμφωνα με την Page Six, και η Ντονατέλα Βερσάτσε.
Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση στο Χ ήταν εξίσου αποθεωτικά για την διάσημη ηθοποιό και τις κινήσεις της στον χορό.
Δείτε βίντεο: Αν Χάθαγουεϊ: Τα έδωσε όλα στο twerking για το τραγούδι Anaconda της Νίκι Μινάζ
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.