Μαρίνα Σάττι για το «Ζάρι»: Το τραγούδι καλά κάνει και δεν αρέσει σε όλους

Μαρίνα Σάττι για το «Ζάρι»: Το τραγούδι καλά κάνει και δεν αρέσει σε όλους

Ήθελα πολύ να έχει ελληνικό στοιχείο και να εκφράζει τους νέους, πρόσθεσε η τραγουδίστρια

marina-satti__3_
Η Μαρίνα Σάττι έδωσε μια συνέντευξη λίγο πριν αναχωρήσει για το Μάλμε της Σουηδίας και μίλησε για το τραγούδι «Ζάρι», αλλά και τη Eurovision, στην οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι αρχικά, αναφέρθηκε στις ποικίλες αντιδράσεις που έχουν προκύψει γύρω από το κομμάτι.

«Το τραγούδι καλά κάνει και δεν αρέσει σε όλους. Έχουμε πάρει κάποια ρίσκα, σίγουρα δεν πατάει σε τόσο γνώριμους μουσικούς δρόμους. Ήθελα πολύ να έχει ελληνικό στοιχείο και να εκφράζει τους νέους», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Δεν μου αρέσει να "γυαλίζω" τα πράγματα».

«Πάντως, για μένα προσωπικά είναι επιτυχία το ότι κατάφερε να επικοινωνήσει κάποια πράγματα και κάποιες ιδέες. Υπάρχουν πολλές παράμετροι στη Eurovision που ο πολύς κόσμος ίσως δεν γνωρίζει», 
σημείωσε η τραγουδίστρια.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0t8j0gvf31l)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, εξήγησε πως η ίδια ποτέ δεν υπονόησε πως όσα έδειξε στο κλιπ της είναι αυτά που εκπροσωπούν την Ελλάδα. «Δεν είπα ποτέ τι είναι η Ελλάδα», τόνισε και ξεκαθάρισε: «Τώρα που μου δίνεται η ευκαιρία θέλω να πω ότι αυτό το ότι "η Ελλάδα είναι το τάδε και το τάδε", δεν το είπα ποτέ εγώ από το στόμα μου. Σιγά μην πω εγώ τι είναι η Ελλάδα! Απλώς μου έγινε μια ερώτηση και γω περιφραστικά τελοσπάντων ήθελα να εξηγήσω αυτό που θα σας πω και τώρα. Ότι δηλαδή αυτές οι εικόνες είναι αληθινές, σε καμία περίπτωση δεν θέλω ούτε να φανεί η Ελλάδα πιο άσχημη ούτε πιο κάτι από αυτό που είναι. Όμως πραγματικά, όπως ζω εγώ και τις εικόνες που έχω καταγράψει με τα μάτια μου και την ψυχή μου μεγαλώνοντας, δεν πιστεύω ότι κάτι που έχουμε δείξει στο βίντεο κλιπ δεν είναι αληθινό».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0ta091gfyi1)

Πρόσθεσε επιπλέον, πως πριν κυκλοφορήσει το κομμάτι της, είδε όλες τις προτάσεις που εστάλησαν για τον διαγωνισμό, για την επιλογή τραγουδιού.

«Το τραγούδι το ετοιμάζουμε από τον Νοέμβριο. Είχα πολύ άγχος. Χάρηκα που είδα τόσες θετικές αντιδράσεις από το εξωτερικό», ανέφερε, ενώ δήλωσε επίσης, πως και στο παρελθόν, της είχε προταθεί να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, όμως δεν ένιωθε έτοιμη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0t97zrkd00x)

«Μπορεί στο παρελθόν, να μην άντεχα ούτε τα θετικά σχόλια», δήλωσε η Μαρίνα Σάττι. «Πλέον, η προσπάθεια αυτή δεν είναι δική μου, προσωπική, ατομική. Υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που έχουν συντονιστεί και για να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, κι είναι πάρα πολύ δημιουργικοί. Έτσι τα πράγματα γίνονται με πάρα πολύ ροή, πάρα πολύ γρήγορα και δεν ξέρω κι εγώ τι έχω βάλει στην καθημερινότητα μου. Τελείως άλλα πράγματα από αυτά που έκανα ως τώρα. Μαθήματα χορού, μαθήματα τραγουδιού, κάθε μέρα, γυμναστική και δεν ασχολούμαι με τίποτα άλλο παρά μόνο με τα καλλιτεχνικά», συμπλήρωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0t9l45i1n7l)

Τέλος, για την αντίδραση της μητέρας της, όταν άκουσε το τραγούδι, δήλωσε: «Η μαμά μου όταν δημοσιεύτηκε το τραγούδι τότε στην ΕΡΤ, δεν το είχε ξανακούσει νωρίτερα, μου λέει "ξαφνιάστηκα λίγο, ειδικά στο πρώτο κομμάτι" κι είπα οκ, μετά το επόμενο πρωί βέβαια μου έστελνε μηνύματα».

Ακούστε το «Ζάρι»:
Marina Satti - ZARI (Official Music Video)


Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια στη ΜΕΘ του «Αττικόν» και τα παράπονα του βουλευτή

Οι δωσίλογοι: Οι Γερμανοί ήταν... φίλοι τους και αυτοί ήταν προδότες

Τα κορίτσια του Scorpios Bar μιλούν για το μαγαζί, τον τσακωμό τους και τους... μαμάκηδες Έλληνες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης