Η τραγουδίστρια ανέφερε μέσω του «MEGA Καλημέρα» ότι είχε πάρει τηλέφωνο τον Βασίλη Καρρά και της είχε πει πως «πάει καλά». Ωστόσο, μερικές μέρες μετά, τον κάλεσε ξανά αλλά δεν της απάντησε ο ίδιος, κάτι που την έκανε να καταλάβει, πως η κατάσταση της υγείας του δεν ήταν καλή.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0szs9o0j9fl)
Αρχικά, η Κωνσταντίνα είπε: «Όταν χάνεις έναν φίλο είναι πολύ οδυνηρό» και στη συνέχεια, αποκάλυψε τα τηλέφωνα που έκανε στον Βασίλη Καρρά, λίγο πριν τον θάνατό του, την παραμονή των Χριστουγέννων.
«Έναν μήνα πριν, είχαμε μιλήσει και μου είπε "πάω καλά", αλλά στο τελευταίο τηλεφώνημα, που ήταν λίγες μέρες πριν (πεθάνει), δεν είχε απαντήσει ο ίδιος. Που εκεί είπα, "τα πράγματα εντάξει είναι λίγο δύσκολα"» ανέφερε.
Ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών, ύστερα από τη σκληρή μάχη που έδινε με την επάρατη νόσο, ενώ τις τελευταίες ημέρες της νοσηλευόταν με κορωνοϊό στην εντατική. Άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Κυριακής στις 24 Δεκεμβρίου από ανακοπή. Ειδήσεις σήμερα:
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη