Ζεντάγια - Τομ Χόλαντ: Σκέφτονται να παντρευτούν

Ζεντάγια - Τομ Χόλαντ: Σκέφτονται να παντρευτούν

Υπήρξε συζήτηση για γάμο, ανέφερε άτομο από το περιβάλλον τους

zendaya_holland
Ο Τομ Χόλαντ και η Ζεντάγια έχουν αρχίσει να οραματίζονται το μέλλον τους, ως παντρεμένοι, σύμφωνα με δημοσίευμα του People.

Πηγή που επικαλείται το πρακτορείο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, ανέφερε ότι: «Υπήρξε συζήτηση για γάμο και αυτό είναι αλήθεια».

Ο Βρετανός ηθοποιός και η βραβευμένη με Emmy πρωταγωνίστρια του «Euphoria» γνωρίστηκαν στα γυρίσματα για την τριλογία των «Spider-Man» ταινιών. Από τότε μέχρι και σήμερα, οι 27χρονοι κρατούν χαμηλό προφίλ στη σχέση τους, κάνοντας μόνο μερικές σπάνιες κοινές εμφανίσεις και αναφορές, ο ένας για τον άλλο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Ζεντάγια αναφέρθηκε στη σχέση τους, αλλά και το πώς άλλαξε η ζωή του Χόλαντ μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Όπως είπε: «Ήμασταν και οι δύο πολύ, πολύ νέοι, αλλά η καριέρα μου ήταν ήδη κατά κάποιο τρόπο σε εξέλιξη, και η δική του άλλαξε εν μία νυκτί. Τη μια μέρα είσαι παιδί και είσαι στην παμπ με τους φίλους σου και την επόμενη μέρα είσαι ο Spider-Man. Σίγουρα είδα τη ζωή του να αλλάζει κατά κάποιο τρόπο μπροστά του. Αλλά το χειρίστηκε πολύ όμορφα».

Ο Χόλαντ και η Ζεντάγια πυροδοτήσαν φήμες ότι είναι ζευγάρι από όταν πρωταγωνίστησαν μαζί στο «Spider-Man: Homecoming» το 2016, για να τιε επιβεβαιώσουν τελικά τον Ιούλιο του 2021, όταν εθεάθησαν να φιλιούνται σε ένα αυτοκίνητο.

Τον Ιανουάριο του 2024, δημοσιεύματα έκαναν λόγο για χωρισμό ανάμεσά τους. Τότε, ο Χόλαντ ξεκαθάρισε ότι «δεν είναι σε καμία περίπτωση χωρισμένοι», όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που απέκτησε το TMZ.
Κλείσιμο

«Η σχέση μας είναι κάτι που προστατεύουμε απίστευτα και θέλουμε να το κρατήσουμε όσο το δυνατόν πιο ιερό» είχε δηλώσει ο Χόλαντ στο «Hollywood Reporter» τον Ιούνιο. «Δεν πιστεύουμε ότι το οφείλουμε σε κανέναν, είναι δικό μας θέμα και δεν έχει καμία σχέση με την καριέρα μας».
Η Ζεντάγια ασχολήθηκε επίσης με το ενδιαφέρον του κοινού για τη σχέση της με τον Βρετανό ηθοποιό.

«Αποδέχομαι ότι μέρη της ζωής μου θα είναι δημόσια» δήλωσε η ηθοποιός στο Elle τον περασμένο Αύγουστο. «Δεν μπορώ να μην είμαι άνθρωπος και να μη ζω τη ζωή μου και να μην αγαπώ το άτομο που αγαπώ. Αλλά επίσης, έχω τον έλεγχο του τι επιλέγω να μοιραστώ».

«Το θέμα είναι να προστατεύεις την ηρεμία και να αφήνεις τα πράγματα να είναι δικά σου, αλλά και να μη φοβάσαι να υπάρχεις», πρόσθεσε. «Δεν μπορείς να κρυφτείς. Ούτε αυτό είναι διασκεδαστικό. Το πλοηγούμαι περισσότερο από ποτέ τώρα».


Eιδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελευσίνα: Νεκρός 31χρονος σε τροχαίο - Τραυματίστηκε σοβαρά ο 25χρονος συνοδηγός

Σε 3 ρίχνει την ευθύνη ο Καλλιάνος για τον θάνατο του πατέρα του - Η ΕΔΕ του Αττικόν και οι εξηγήσεις Γεωργιάδη

Ο Γιάννης Περπατάρης σπίτι του και οι Μπλε του Survivor στη Νέα Υόρκη - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης