Τομ Χόλαντ: Απαντά στο αν έχει χωρίσει από την Ζεντάγια

Τομ Χόλαντ: Απαντά στο αν έχει χωρίσει από την Ζεντάγια

Η κίνηση της ηθοποιού να κάνει unfollow όποιον ακολουθούσε στον λογαριασμό της στο Instagram ήγειρε υποψίες

holland-zendaya
Ο Τομ Χόλαντ και η Ζεντάγια εξακολουθούν να είναι μαζί.

Εν μέσω φημών ότι οι συμπρωταγωνιστές του «Spider-Man» έχουν χωρίσει, ο Χόλαντ ξεκαθάρισε λέγοντας ότι το ζευγάρι «δεν είναι σε καμία περίπτωση» χωρισμένο, όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που απέκτησε το TMZ.

Ο ηθοποιός -ο οποίος εξακολουθεί να ακολουθεί τη Ζεντάγια στο Instagram φορούσε ένα πράσινο φούτερ ενώ περπατούσε προς το αυτοκίνητό του στο Λος Άντζελες.
Το ζευγάρι, το οποίο υποδύεται τους επί της οθόνης ερωτευμένους Πίτερ Πάρκερ και MJ στις ταινίες Spider-Man, πυροδότησε για πρώτη φορά φήμες ότι βγαίνουν το 2017 και επιβεβαίωσε επίσημα τον δεσμό τους το 2021 όταν απαθανατίστηκαν να φιλιούνται στο Λος Άντζελες.
Κλείσιμο
Αυτή η επιβεβαίωση ήρθε μετά από χρόνια εικασιών σχετικά με την κατάσταση της σχέσης τους. Και παρόλο που κρατούσαν το ειδύλλιό τους ιδιωτικό για πολύ καιρό, ο Χόλαντ και η Ζεντάγια, και οι δύο 27 ετών, με την πάροδο των χρόνων ξεκίνησαν να συζητάνε όλο και πιο άνετα για τη σχέση τους.

«Η σχέση μας είναι κάτι που προστατεύουμε απίστευτα και θέλουμε να το κρατήσουμε όσο το δυνατόν πιο ιερό», δήλωσε ο Χόλαντ στο «Hollywood Reporter» τον Ιούνιο. «Δεν πιστεύουμε ότι το οφείλουμε σε κανέναν, είναι δικό μας θέμα και δεν έχει καμία σχέση με την καριέρα μας».
Η Ζεντάγια ασχολήθηκε επίσης με το ενδιαφέρον του κοινού για τη σχέση της με τον Βρετανό ηθοποιό.

«Αποδέχομαι ότι μέρη της ζωής μου θα είναι δημόσια», δήλωσε η ηθοποιός του «Euphoria» στο Elle τον περασμένο Αύγουστο. «Δεν μπορώ να μην είμαι άνθρωπος και να μη ζω τη ζωή μου και να μην αγαπώ το άτομο που αγαπώ. Αλλά επίσης, έχω τον έλεγχο του τι επιλέγω να μοιραστώ».

«Το θέμα είναι να προστατεύεις την ηρεμία και να αφήνεις τα πράγματα να είναι δικά σου, αλλά και να μη φοβάσαι να υπάρχεις», πρόσθεσε. «Δεν μπορείς να κρυφτείς. Ούτε αυτό είναι διασκεδαστικό. Το πλοηγούμαι περισσότερο από ποτέ τώρα».

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Στο βαρύ παρελθόν του Ζαμπούνη οι έρευνες για τη δολοφονία του - Οι εκτελεστές έριξαν, γέμισαν και ξαναέριξαν σε 28''

Τα παράδοξα του καιρού: Η εβδομάδα ξεκινά με θερμή εισβολή από Αλγερία και κλείνει με σκανδιναβικό ψύχος και χιόνια

Ποια είναι η νέα σειρά του Netflix που βασίζεται σε μία τραγική αληθινή ιστορία και έχει κερδίσει τους θεατές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης