Καρλ Λάγκερφελντ: Στη δημοσιότητα το τρέιλερ της σειράς για τον σχεδιαστή μόδας

Καρλ Λάγκερφελντ: Στη δημοσιότητα το τρέιλερ της σειράς για τον σχεδιαστή μόδας

Το «Becoming Karl Lagerfeld» εξιστορεί την άνοδό του μέσα στον κόσμο της παριζιάνικης υψηλής μόδας της δεκαετίας του 1970

becoming_karl_lagerfeld
Η Hulu παρουσίασε το τρέιλερ για το «Becoming Karl Lagerfeld», την πολυαναμενόμενη σειρά της streaming υπηρεσίας με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Μπρουλ στον ρόλο του θρυλικού σχεδιαστή μόδας.

Η εξαμερής σειρά εξιστορεί την άνοδο του Καρλ Λάγκερφελντ μέσα στον κόσμο της παριζιάνικης υψηλής μόδας της δεκαετίας του 1970. Θα είναι διαθέσιμη στο Disney+ στη Γαλλία και στο Hulu στις ΗΠΑ στις 7 Ιουνίου. Η παγκόσμια πρεμιέρα του «Becoming Karl» πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Σειρών των Καννών, που αποκαλείται Canneseries, όπου απέσπασε θετικές κριτικές.

Δείτε το τρέιλερ
Becoming Karl Lagerfeld | Official Trailer | Hulu

Κλείσιμο
Η σειρά ξεκινά το 1972, όταν ο 38χρονος Λάγκερφελντ είναι σχεδιαστής πρετ α πορτέ ενδυμάτων, άγνωστος στο ευρύ κοινό. Ερωτεύεται έναν γοητευτικό δανδή, τον Ζακ Ντε Μποσέ (Θίοντορ Πέλεριν), ο οποίος τον εμπνέει να προκαλέσει τον εαυτό του και να πραγματοποιήσει το όνειρό του του να γίνει ο πιο διάσημος Γάλλος σχεδιαστής μόδας στον κόσμο. Αντιμετωπίζει τον Ιβ Σεντ Λορέν (Αρνό Βαλουά), ο οποίος κυριαρχούσε τόσο με την υποστήριξη του Πιέρ Μπέρζ (Άλεξ Λουτζ), και στη συνέχεια γίνεται επικεφαλής σχεδιαστής και δημιουργικός διευθυντής των Chanel, Fendi και της δικής του εταιρείας.

Η σειρά λαμβάνει χώρα στο Παρίσι, το Μονακό και τη Ρώμη και απεικονίζει τις κόντρες και τις μάχες στον κόσμο της υψηλής ένδυσης, καθώς και τα φανταχτερά και πολυτελή πάρτι, την ταραχώδη ερωτική σχέση του Λάγκερφελντ με τον Ντε Μποσέ και τις φιλίες του.

Η σειρά είναι βασισμένη στο μπεστ σέλερ «Kaiser Karl».

Ειδήσεις σήμερα:

«Ευθεία βολή και όποιον πάρει ο Χάρος» - Οι διάλογοι των κατηγορουμένων για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Η φρεγάτα Ύδρα κατέρριψε drone στον Κόλπο του Άντεν

Συμπληρώθηκε η τετράδα των μονομάχων του Survivor, συστήθηκαν ξανά Σταυρούλα και Κατερίνα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης