Ηλίας Βρεττός: Είμαι από τους ελάχιστους άντρες που εκπλήρωσα τα συζυγικά μου καθήκοντα την πρώτη μέρα του γάμου

Ηλίας Βρεττός: Είμαι από τους ελάχιστους άντρες που εκπλήρωσα τα συζυγικά μου καθήκοντα την πρώτη μέρα του γάμου

Η βραδιά του γάμου μας ήταν η ωραιότερη βραδιά της ζωής μου, δήλωσε ο τραγουδιστής

vrettos_254
O Ηλίας Βρεττός μίλησε για την ημέρα του γάμου του με τη σύζυγό του, Αναστασία Δεληγιάννη, περιέγραψε το γλέντι μετά την τελετή με την οικογένειά του και τους φίλους του, ενώ δεν δίστασε να προχωρήσει και σε μια προσωπική αποκάλυψη.

Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης 24 Απριλίου στο «2night Show» και αρχικά αναφέρθηκε στη δεξίωση του γάμου του και στο γεγονός ότι κράτησαν το σημαντικό γεγονός σε κλειστό κύκλο.

Χαρακτηριστικά, είπε: «Η Αναστασία είναι η γυναίκα μου, είναι ο άνθρωπός μου, είναι το στήριγμά μου. Είμαστε παντρεμένοι εδώ και 2 χρόνια και κάτι. Παντρεύτηκα στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, στην Κύμη της Εύβοιας. Φώναξα γύρω στα 180 άτομα, έγινε σε πολύ, πολύ, πολύ κλειστό κύκλο ο γάμος. Θέλαμε και οι 2 να είμαστε πολύ χαλαροί εκείνη την ημέρα, δεν ήθελα καθόλου να το δω PR, ήθελα να το δω πολύ αληθινά και ανθρώπινα. Φώναξα μόνο ανθρώπους καρδιάς, όλοι δέχτηκαν και ήρθαν, που δεν είναι εύκολο να πας εκτός της βάσης σου σε έναν γάμο και μπορώ να σου πω ότι η βραδιά του γάμου μας ήταν η ωραιότερη βραδιά της ζωής μου».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0sxpw8ztac1)
Κλείσιμο

Ο Ηλίας Βρεττός συνέχισε: «Δεν έχω περάσει καλύτερα, το λέω μέσα από την καρδιά μου αυτό. Με συνεπήρε μια απίστευτη συγκίνηση. Το γεγονός ότι μας ένωσαν τα ιερά δεσμά του γάμου εκείνη την ημέρα με τη γυναίκα μου και είχαμε όλους τους αγαπημένους μας ανθρώπους, άσχετους μεταξύ τους, εκεί για εμάς από καρδιά, τόσο χαλαρά, τόσο ωραία, στην πατρίδα μου, οι γονείς μου, τα αδέλφια μου, οι συγγενείς μου, φίλοι και φίλες. Έγινε ένα φοβερό γλέντι και έχω να το θυμάμαι».

Επίσης, τόνισε τη σημασία που είχε για το ζευγάρι το γεγονός ότι πραγματοποίησαν τον γάμο σε στενό κύκλο: «Δηλαδή η συνταγή του κλειστού γάμου σε εμάς πέτυχε. Για εμένα ο γάμος είναι κάτι ιερό, η μέρα του γάμου είναι μια ιερή μέρα και χάρηκα πάρα πολύ που δεν την κάναμε μια κοσμική εκδήλωση».

Έπειτα από ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Ηλίας Βρεττός προχώρησε κάνοντας μια ιδιαίτερη αποκάλυψη: «Καταρχάς, θέλω να πω ότι είμαι από τους ελάχιστους άντρες που εκπλήρωσα τα συζυγικά μου καθήκοντα την πρώτη μέρα του γάμου».

Και στη συνέχεια, τόνισε: «Δεν έχει σημασία το καθημερινό, την ημέρα του γάμου, μετά από τόση κούραση, ποτό, ξενύχτι, πόσο δύσκολο είναι αυτό;».

«Τα έκανα όλα παραδοσιακά, ήθελα να το ζήσω παραδοσιακά, γιατί αυτή η τέλεια ημέρα και η τέλεια βραδιά, όπως την περιέγραψα ήθελα να κλείσει το ίδιο τέλεια», κατέληξε ο Ηλίας Βρεττός.

Ειδήσεις σήμερα:

«Ευθεία βολή και όποιον πάρει ο Χάρος» - Οι διάλογοι των κατηγορουμένων για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Η φρεγάτα Ύδρα κατέρριψε drone στον Κόλπο του Άντεν

Συμπληρώθηκε η τετράδα των μονομάχων του Survivor, συστήθηκαν ξανά Σταυρούλα και Κατερίνα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης