Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και αρχικά, αναφέρθηκε στους καβγάδες που έχει με τη σύζυγό του.
«Η Αναστασία τσακώνεται λίγο μόνη της, είναι πολύ συχνές οι εκρήξεις της και έντονες. Έχω πάρει τον ρόλο του πυροσβεστήρα στη σχέση και σβήνω συνεχώς τις φωτιές, με επιτυχία μέχρι στιγμής», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cznb9rr4mn6h)
Για την εμπειρία του στην παρουσίαση του παιχνιδιού «Το μεγάλο παζάρι», δήλωσε: «Πολύ μεγάλη χαρά, μεγάλη τιμή. Ένα ταξίδι πραγματικά απολαυστικό για μένα. Υπάρχουν διάφορες κουβέντες τηλεοπτικές αυτή τη στιγμή, αλλά δεν είμαι σε θέση να ανακοινώσω κάτι σίγουρα».
Τέλος, μίλησε για την πρόσφατη απώλεια της γιαγιάς του. «Έφτασε στα 103. Μακάρι να πάρουμε τα χρόνια της. Έφυγε ένας άνθρωπος πολύ αγαπημένος μου, είχα ιδιαίτερη σχέση με τη γιαγιά μου. Αισθάνομαι ότι έχω έναν άγγελο εκεί ψηλά να με προσέχει», είπε κλείνοντας.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.