Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και αρχικά, αναφέρθηκε στους καβγάδες που έχει με τη σύζυγό του.
«Η Αναστασία τσακώνεται λίγο μόνη της, είναι πολύ συχνές οι εκρήξεις της και έντονες. Έχω πάρει τον ρόλο του πυροσβεστήρα στη σχέση και σβήνω συνεχώς τις φωτιές, με επιτυχία μέχρι στιγμής», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cznb9rr4mn6h)
Για την εμπειρία του στην παρουσίαση του παιχνιδιού «Το μεγάλο παζάρι», δήλωσε: «Πολύ μεγάλη χαρά, μεγάλη τιμή. Ένα ταξίδι πραγματικά απολαυστικό για μένα. Υπάρχουν διάφορες κουβέντες τηλεοπτικές αυτή τη στιγμή, αλλά δεν είμαι σε θέση να ανακοινώσω κάτι σίγουρα».
Τέλος, μίλησε για την πρόσφατη απώλεια της γιαγιάς του. «Έφτασε στα 103. Μακάρι να πάρουμε τα χρόνια της. Έφυγε ένας άνθρωπος πολύ αγαπημένος μου, είχα ιδιαίτερη σχέση με τη γιαγιά μου. Αισθάνομαι ότι έχω έναν άγγελο εκεί ψηλά να με προσέχει», είπε κλείνοντας.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.