Η Έλενα τις βαθμολογίες, η Ελένη τις θερμοκρασίες και ο Λιάγκας τους τίτλους

Η Έλενα τις βαθμολογίες, η Ελένη τις θερμοκρασίες και ο Λιάγκας τους τίτλους

Έκαστος στο είδος του στην τηλεόραση και έτσι θα παραμείνουν όπως φαίνεται τα πράγματα

tsolaki-tv
Ο,τι πιο ευχάριστο σήμερα στον τηλεοπτικό μικρόκοσμο, η είδηση ότι η Ελενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας, στον Μεγάλο Τελικό της 68ης Eurovision. Η διεθνούς φήμης ερμηνεύτρια, η μοναδική που κατέκτησε την πρώτη θέση για την Ελλάδα στη Eurovision του 2005, στο Κίεβο της Ουκρανίας, με το τραγούδι «My number one», τη βραδιά του Τελικού, το Σάββατο 11 Μαΐου 2024, θα ανακοινώσει τους 12 βαθμούς της ελληνικής Κριτικής Επιτροπής, σε μια χρονιά που σηματοδοτεί την επέτειο των 50 χρόνων από την πρώτη συμμετοχή της χώρας μας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού. Ε, χρειάζεται λίγη λάμψη και κάποια ονόματα και πρόσωπα που έχουν αφήσει το χνάρι τους σε αυτό το τηλεοπτικό πάρτι.
paparizou
Πού να το φανταζόταν η Ελένη Τσολάκη ότι ο Ελον Μασκ θα έβλεπε την στήλη που είχε παλιότερα στο «Happy Day» ως ιδανικό τρόπο για να ξυπνάς. Αυτό θα πει international. Και αφού σταθήκαμε στην Ελένη, να πούμε ότι ξεκινούν σιγά σιγά οι συζητήσεις με το κανάλι και την εταιρεία παραγωγής προκειμένου να ανανεωθεί το συμβόλαιό της, το οποίο λήγει σύντομα. Στην Ελένη Τσολάκη θα προταθούν πολλά, αλλά φαντάζομαι ότι κι εκείνη πλέον θα έχει κάποιες άλλες απαιτήσεις τώρα που το πρόγραμμα αρχίζει να ρολάρει και αναμένεται να ενισχυθεί την επόμενη σεζόν.

Κλείσιμο
Οσονούπω και η «Καλημέρα» του Γιώργου Λιάγκα θα γίνεται τίτλος στα σάιτ. Οποιος κάνει σήμερα μία επίσκεψη στις ιστοσελίδες θα διαπιστώσει το πόσο πολύ συζητιέται το «Πρωινό» και ποιος κρύβεται πίσω από τους τίτλους και τις λέξεις. Και δεν είναι ο Αλέξης.
Ενδιαφέροντα τα όσα προκύπτουν από την πρώτη δημοσκόπηση της OPINION για τους υποψηφίους των Ευρωεκλογών και ειδικά για όλους όσοι έχουν υπάρξει τηλεοπτικά σε θέσεις παρουσίασης ή συνεργάτη εκπομπής. Αυτιάς με ποσοστά ρεκόρ, Ελεονώρα Μελέτη ψηλά και φυσικά όλοι οι πρωταθλητές εκτός tv όπως ο Πύρρος Δήμας και η Σοφία Μπεκατώρου.

Και φτάνει το δελτίο Τύπου της ΕΡΤ. Και πριν καλά καλά δεις την σειρά, πριν καλά καλά την δουν κι εκείνοι, διαβάζεις «Μια συγκλονιστική σειρά με τη σκηνοθετική ματιά του Μανούσου Μανουσάκη έρχεται το φθινόπωρο στην ΕΡΤ. Πρόκειται για «Το δίχτυ», τη νέα κοινωνική-αστυνομική σειρά της δημόσιας Τηλεόρασης που εμβαθύνει στα προβλήματα της σύγχρονης κοινωνίας». Τι να πεις και τι να σχολιάσεις…

Πέρα από την υπερβολή των εκφράσεων και τον άκρατο ενθουσιασμό πάντως, «Το δίχτυ», σε σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη και σενάριο του Βαγγέλη Γιαννίση, που αποτελείται από έξι αυτοτελείς αστυνομικές ιστορίες (διάρκειας 80 λεπτών η καθεμία) δείχνει ενδιαφέρουσα, γνωρίζοντας πως στο συγκεκριμένο είδος ο μαέστρος έχει υπογράψει το «Τμήμα Ηθών». Στο επίκεντρο βρίσκεται μία επίλεκτη ομάδα αστυνομικών της Γενικής Ασφάλειας, η οποία αναλαμβάνει την επίλυση σημαντικών και ειδικού ενδιαφέροντος υποθέσεων. Παίζουν η Άννα–Μαρία Παπαχαραλάμπους, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Ορέστης Τζιόβας, η Φιόνα Γεωργιάδη, ο Σπύρος Μαραγκουδάκης, η Κατερίνα Κρανίδη και η Αναστασία Γαλερού-Βλάσση. Με το καλό.
manousakis
Πηγή: NDPPHOTO
Πάντως η σειρά που ετοιμάζει ο Δημήτρης Αποστόλου μάλλον πηγαίνει για το β’ μισό της σεζόν καθώς προηγούνται οι β’ κύκλοι της «Παραλίας» και της «Ηλέκτρας» που συνεχίζονται.

Η Κατερίνα Καραβάτου αθόρυβα πάντως το κάνει και πάλι το θαύμα της… Ας περιμένουμε βέβαια γιατί στο Φάληρο ακόμη δεν δείχνουν να έχουν αποφασίσει οριστικά τι και ποιον πραγματικά θέλουν.

Ενημέρωση ως τις 9.40 και στη συνέχεια «Πάμε Δανάη» έχει το πρόγραμμα της πρωινής ζώνης του Mega μετά το Πάσχα οπότε και θα έχει κλείσει ο κύκλος του «Mega Καλημέρα». Μετά τις Ευρωεκλογές θα δούμε τι και πώς.

Οι μεγαλύτερες βόμβες στο τηλεοπτικό μεταγραφικό παζάρι δεν έσκασαν ακόμη. Ακούστε που σας λέω και σας γράφω…

Κουίζ και καληνύχτα: Ποιοι σχολιαστές, στην συζήτηση για την μεταγραφή τους, βάζουν όρο ακόμη και για την θέση στο πάνελ;
Και μπόνους: ποιος συνεργάτης δεν μιλάει με τον ή την αρχισυντάκτη -τρια εδώ και τέσσερις μήνες;


Ειδήσεις σήμερα:

Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Φωτιά στον κόμβο προς τον Ναύσταθμο της Σούδας στην Κρήτη - Ενεργοποιήθηκε το 112

Πρεμιέρα αύριο για το «Καλάθι του Πάσχα» -Τα προϊόντα που θα περιλαμβάνει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης