Ελένη Μενεγάκη: Κάνω τη νόστιμη και τη μυστηριώδη, έγραψε στο Instagram

Ελένη Μενεγάκη: Κάνω τη νόστιμη και τη μυστηριώδη, έγραψε στο Instagram

Το MEGA το καλό, πρόσθεσε στην ίδια ανάρτηση, λίγες μέρες αφότου ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το κανάλι

eleni22
Η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει κάνει καμία δήλωση σχετικά με την αποχώρησή της από το MEGA και ζήτησε από τους δημοσιογράφους να σεβαστούν την επιθυμία της.

Η λήξη της συνεργασίας της με το κανάλι απασχόλησε όσο λίγα θέματα τις ψυχαγωγικές εκπομπές, με τις εικασίες γύρω από αυτή την εξέλιξη να διαδέχονται η μία, την άλλη.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 19 Απριλίου, η παρουσιάστρια ανέβασε την καθιερωμένη φωτογραφία που αναρτά, κάθε μέρα πριν την έναρξη της εκπομπής της, «Ελένη» και έγραψε σε hashtag «το MEGA το καλό», θέλοντας πιθανότατα, να δώσει την απάντησή της σε όσους κάνουν λόγο για διαμάχες ανάμεσα στην ίδια και τον σταθμό.


Δείτε τη δημοσίευσή της

menegakimega


Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Φώτα! Κάμερες! Πάμε! Υ.γ εδώ κάνω τη νόστιμη και μυστηριώδη». Στο στιγμιότυπο, η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει με ένα λεοπάρ φόρεμα στο πλατό της εκπομπής της.
439001017_2226108154404874_8020109649032024848_n
Κλείσιμο
H Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε πως τη φετινή σεζόν ολοκληρώνεται η συνεργασία της με το MEGA, τρία χρόνια μετά τη μεγάλη της επιστροφή στην τηλεόραση. Το 2021, μετά από την αποχώρησή της από τον Alpha κι ένα διάστημα απουσίας από τα τηλεοπτικά πλατό, η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει την τηλεοπτική της πορεία στο MEGA.

Ωστόσο, με την τηλεοπτική σεζόν να φτάνει στο τέλος της, η Ελένη Μενεγάκη με διακριτικότητα, είπε στους συνεργάτες της πως δεν υπήρχε συμφωνία με τον σταθμό στις προτάσεις που της έγιναν, με αποτέλεσμα να αποφασίσει η ίδια τη λήξη της συνεργασίας τους.

Οι πρώτες της δηλώσεις μετά την είδηση ότι αποχωρεί από το MEGA
Το απόγευμα της Πέμπτης 18 Απριλίου, η Ελένη Μενεγάκη ζήτησε ευγενικά από τους ρεπόρτερ που την περίμεναν έξω από τον σταθμό, να τη σεβαστούν, στο ότι δεν θέλει να κάνει καμία δήλωση.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0nu92rg706x)

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε: «Λοιπόν, μισό λεπτάκι, με τρομάζετε και δεν θέλω να με τρομάζετε. Θέλω να σας πω το εξής, σας ευχαριστώ πάρα πολύ που είσαστε εδώ, όμως δεν θα ήθελα να κάνω καμία δήλωση και θα ήθελα να το σεβαστείτε αυτό, όπως με σέβεστε όλα αυτά τα χρόνια. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, καλό απόγευμα».
Ειδήσεις σήμερα:

Μελέτη στην Πρώτη Λέξη: Η απόφαση για την Ευρωβουλή, η Νέα Δημοκρατία και οι followers που έχασε - «Είμαι αυτή που ήμουν»

Η κατάρα της Θεσσαλονίκης: Οι προσφυγές εκτροχίασαν όλα τα έργα

Αυτές είναι οι 198 απάτητες παραλίες της χώρας που απαγορεύονται οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης