Τζέιμς Καφετζής για την αποχώρησή του από το Survivor: Πάνω από όλα είναι η οικογένεια

Τζέιμς Καφετζής για την αποχώρησή του από το Survivor: Πάνω από όλα είναι η οικογένεια

Ο παίκτης δεν θέλησε να παραμείνει στο παιχνίδι μετά την περιπέτεια που είχε ο πατέρας του στον Ειρηνικό Ωκεανό

kafetzis
O Τζέιμς Καφετζής αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor, μετά το ναυάγιο του πατέρα του στον Ειρηνικό Ωκεανό. Ο παίκτης έχοντας φτάσει στην τελική μονομαχία με τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους με σκορ 3-3, εγκατέλειψε την προσπάθειά του λίγο πριν βάλει τον τελευταίο στόχο και πάρει τη νίκη. Κατά τη διάρκεια της μονομαχίας έδειχνε πως προβληματίζεται ανάμεσα στην παραμονή στο παιχνίδι και την επιστροφή στην οικογένειά του.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0nm6tfrav8h)

Ο παίκτης εξήγησε την απόφασή του λέγοντας: «Σκέφτηκα να καθυστερήσω λίγο την αναχώρησή μου ώστε να μη φύγω οικειοθελώς γιατί αν κάτι μου έχει μάθει ο πατέρας μου, με όλες τις περιπέτειες και τα ταξίδια του, είναι το πόσο σημαντικά είναι τα ταξίδια και πόσο ανώτερα από τα υλικά αγαθά γιατί στην ουσία μαθαίνεις πολλά περισσότερα πράγματα. Έτσι και το Survivor είναι ένα μεγάλο ταξίδι, ένα ταξίδι που λίγοι μπορούν να κάνουν οπότε θεωρούσα πως θα ήταν κάπως εγωιστικό να φύγω δύο μέρες νωρίτερα και να μην περιμένω γιατί αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει ένα ακόμα παιδί στη μονομαχία και να στερηθεί μία εβδομάδα από όλο αυτό το μαγικό ταξίδι».

Κλείσιμο
Στη συνέχεια τόνισε συγκινημένος, πως πάνω από όλα, είναι η οικογένεια: «Παρόλο που αυτή τη φορά μπήκα και ήθελα να το πάω μέχρι τέλους, δυστυχώς οι συγκυρίες δεν μου το επέτρεψαν. Στεναχωριέμαι για αυτό αλλά έτσι είναι η ζωή και η οικογένεια είναι πάνω από όλα. Δε θα έβαζα ούτε τα χρήματα, ούτε το έπαθλο, ούτε την εμπειρία πάνω από αυτό».

Ο_JAMES_ΚΑΦΕΤΖΗΣ_ΑΠΟΧΩΡΕΙ__02_


Όσα είπε ο αδελφός του Τζέιμς Καφετζή για το ναυάγιο του πατέρα τους
Το μεσημέρι του Σαββάτου (13/4), ο Μάικ Καφετζής διηγήθηκε την απίστευτη περιπέτεια που είχε ο πατέρας του. Την ώρα που ο Τζέιμς Καφετζής βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του Survivor, ο πατέρας του ναυάγησε στον Ειρηνικό Ωκεανό, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να τον διασχίσει με ιστιοπλοϊκό.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Μάικ Καφετζής δήλωσε: «Τελικά άλλος είναι ο αληθινός Survivor, όχι ο αδελφός μου που πήγε δυο φορές στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά ο πατέρας μου που κατάφερε και επιβίωσε στη μέση του Ειρηνικού Ωκεανού ενώ βούλιαζε το πλοίο του».
kafetzis_1
Ο Λευτέρης Καφετζής

Και συνέχισε: «Ξεκίνησε από τη Ρόδο, πήγε Ιταλία, μετά Ισπανία, μετά πέρασε το Γιβραλτάρ, πήγε Κανάριους Νήσους, κατέβηκε στο Κάβο Βέρδε… Το 2016 μαζί με τον πατέρα και τον αδελφό μου περάσαμε μαζί τον Ατλαντικό. Μας πήρε 12 μέρες. Το βράδυ ενώ ταξίδευε, έπιασε ένα δυνατό μπουρίνι, ένας πολύ δυνατός άνεμος έσπασε το κατάρτι, έπεσε το κατάρτι κάτω και δημιούργησε μια ρωγμή στο μπροστινό μέρος του πλοίου. Είχε μείνει από μηχανή, είχε μείνει από γεννήτρια, οπότε οι μπαταρίες του ξεφόρτιζαν. Του σπάει λοιπόν το κατάρτι, είχε μείνει ακυβέρνητο το πλοίο, είχε μέσα ρωγμή, αλλά όπως όλα τα πλοία είχε αντλία για να μπορεί να βγάζει το νερό».

Στη συνέχεια, περιέγραψε: «Επειδή όμως αυτό δεν είχε πολύ μπαταρία και έτυχε να έχει συννεφιά δυο μέρες, ξεφόρτιζαν οι μπαταρίες και κάποια στιγμή οι αντλίες σταμάτησαν να βγάζουν το νερό που είχε μέσα το πλοίο. Άρχισε να βουλιάζει χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα. Ο πατέρας μου έπεσε και χτύπησε το ισχίο του. Για να μη χτυπήσει περισσότερο ξάπλωσε τις 24 ώρες που ήταν ακυβέρνητος στο πάτωμα».

Ο πατέρας του Τζέιμς και Μάικ Καφετζή σώθηκε τελικά χάρη στη βοήθεια που του προσέφερε ένα αλιευτικό σκάφος.

Ειδήσεις σήμερα:

Η κατάρα της Θεσσαλονίκης: Οι προσφυγές εκτροχίασαν όλα τα έργα

Ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference - Πάρτι από Τουρκία μέχρι Πασαλιμάνι και η επόμενη αντίπαλος

Ο Τζέιμς Καφετζής εγκατέλειψε τη μονομαχία στον έναν κρίκο και αποχώρησε από το Survivor - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης