Τζέιμς Καφετζής: Σε κατάσταση σοκ όταν έμαθε ότι ο πατέρας του ναυάγησε

Τζέιμς Καφετζής: Σε κατάσταση σοκ όταν έμαθε ότι ο πατέρας του ναυάγησε

Ανοιχτό το ενδεχόμενο ο παίκτης να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor

kafetzis_164
Όπως φάνηκε από το τρέιλερ του νέου επεισοδίου του «Survivor», που θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης 16 Απριλίου, ο Τζέιμς Καφετζής βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά από μια δυσάρεστη είδηση που του μεταφέρεται.

Ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης ενημερώνεται ότι ο πατέρας του ναυάγησε στον Ειρηνικό Ωκεανό. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο, όπου ο αδερφός του Τζέιμς Καφετζής, Μάικ, μίλησε στον ΣΚΑΪ σχετικά με την απίστευτη περιπέτεια που πέρασε ο πατέρας του και τη διάσωσή του.

Δείτε το βίντεο
Απίστευτη ιστορία με τον πατέρα του James από το Survivor:  Ναυάγησε στον Ειρηνικό Ωκεανό

Το τραγικό περιστατικό έμαθε ο Τζέιμς Καφετζής από την ανακοίνωση της παραγωγής και του Γιώργου Λιανού στο συμβούλιο του νησιού.

Όπως φαίνεται από το τρέιλερ του επερχόμενου επεισοδίου, ο παίκτης της μπλε ομάδας σοκάρεται και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει.

Δείτε το τρέιλερ
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0lcuvz94ngh)

Μιλώντας στην κάμερα, είπε: «Με το που ενημερώθηκα ένιωσα πραγματικά να χάνεται η γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν μπορούσα να επεξεργαστώ αυτό που ακούω, είμαι πάρα πολύ μπερδεμένος. Είμαι ακόμη σε σοκ, δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω».

Κλείσιμο
Spoilers που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες υποστηρίζουν ότι ο Τζέιμς Καφετζής θα αποχωρήσει οικειοθελώς από το διαγωνιστικό ριάλιτι, μετά το τεράστιο σοκ.

Όσα είπε ο αδελφός του Τζέιμς Καφετζή για το ναυάγιο του πατέρα τους 

Το μεσημέρι του Σαββάτου (13/4) μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Μάικ Καφετζής διηγήθηκε την απίστευτη περιπέτεια που είχε ο πατέρας του. Την ώρα που ο Τζέιμς Καφετζής βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του Survivor, ο πατέρας του ναυάγησε στον Ειρηνικό Ωκεανό, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να τον διασχίσει με ιστιοπλοϊκό.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Μάικ Καφετζής δήλωσε: «Τελικά άλλος είναι ο αληθινός Survivor, όχι ο αδελφός μου που πήγε δυο φορές στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά ο πατέρας μου που κατάφερε και επιβίωσε στη μέση του Ειρηνικού Ωκεανού ενώ βούλιαζε το πλοίο του». 

Και συνέχισε: «Ξεκίνησε από τη Ρόδο, πήγε Ιταλία, μετά Ισπανία, μετά πέρασε το Γιβραλτάρ, πήγε Κανάριους Νήσους, κατέβηκε στο Κάβο Βέρδε… Το 2016 μαζί με τον πατέρα και τον αδελφό μου περάσαμε μαζί τον Ατλαντικό. Μας πήρε 12 μέρες. Το βράδυ ενώ ταξίδευε, έπιασε ένα δυνατό μπουρίνι, ένας πολύ δυνατός άνεμος έσπασε το κατάρτι, έπεσε το κατάρτι κάτω και δημιούργησε μια ρωγμή στο μπροστινό μέρος του πλοίου. Είχε μείνει από μηχανή, είχε μείνει από γεννήτρια, οπότε οι μπαταρίες του ξεφόρτιζαν. Του σπάει λοιπόν το κατάρτι, είχε μείνει ακυβέρνητο το πλοίο, είχε μέσα ρωγμή, αλλά όπως όλα τα πλοία είχε αντλία για να μπορεί να βγάζει το νερό». 

Στη συνέχεια, περιέγραψε: «Επειδή όμως αυτό δεν είχε πολύ μπαταρία και έτυχε να έχει συννεφιά δυο μέρες, ξεφόρτιζαν οι μπαταρίες και κάποια στιγμή οι αντλίες σταμάτησαν να βγάζουν το νερό που είχε μέσα το πλοίο. Άρχισε να βουλιάζει χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα. Ο πατέρας μου έπεσε και χτύπησε το ισχίο του. Για να μη χτυπήσει περισσότερο ξάπλωσε τις 24 ώρες που ήταν ακυβέρνητος στο πάτωμα».

Ο πατέρας του Τζέιμς και Μάικ Καφετζή σώθηκε τελικά χάρη στη βοήθεια που του προσέφερε ένα αλιευτικό σκάφος.

Ειδήσεις σήμερα:

Ξεκίνησε το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας μετά την τελετή Αφής, δείτε βίντεο

Θάνος Ασκητής στον Δανίκα: Με το πρώτο χαστούκι από άντρα, σήκω και φύγε αμέσως

Πασαλιμάνι: Θρήνος για τον 31χρονο αστυνομικό που σκοτώθηκε όταν κατέρρευσε κτήριο - Έκανε μεροκάματα εκτός υπηρεσίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης