Survivor 2024: Επηρεασμένος από το ναυάγιο του πατέρα του ο Τζέιμς ζήτησε και βγήκε στον τάκο - Δείτε βίντεο

Survivor 2024: Επηρεασμένος από το ναυάγιο του πατέρα του ο Τζέιμς ζήτησε και βγήκε στον τάκο - Δείτε βίντεο

Οι αντιδράσεις για την περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς, το παιχνίδι της Καραϊβικής και η μάχη για την 3η ασυλία

MixCollage-18-Apr-2024-01-59-AM-1127
Το ναυάγιο του πατέρα του και η περιπέτεια που πέρασε στον Ειρηνικό Ωκεανό έχει επηρεάσει αρκετά τον Τζέιμς Καφετζή, με τον παίκτη της Μπλε ομάδας να ζητάει από τους συμπαίκτες του να τον ρίξουν στον τάκο έτσι ώστε μέχρι τη μονομαχία παραμονής του Survivor 2024 να έχει το χρόνο να αποφασίσει αν θα μείνει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ ή θα επιστρέψει στην οικογένειά του.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (17/4) ο Χριστόφορος Ταχτσίδης που έγινε ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση από τους Κόκκινους μετά τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους αναφέρθηκε τόσο στο αγωνιστικό σκέλος που οδήγησε τους συμπαίκτες του να τον ρίξουν στον τάκο, όσο και στην περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0mm6boa1m69)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0mm88dfchw9)


Στην περιπέτεια που έζησε ο πατέρας του Τζέιμς αναφέρθηκε και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία δεν έκρυψε την προσωπική της θλίψη για το θλιβερό αυτό συμβάν που όμως είχε αίσιο τέλος.

«Η μοναξιά που ένιωθε αυτός ο άνθρωπος σε μία τρίμετρη βάρκα, αφού είχε βουλιάξει το σκάφος του, είναι το χειρότερο πράγμα. Δεν μπορώ να σκεφτώ το τι θα διηγείται από εδώ και πέρα, όλα τα παιδιά λένε ότι «θα έχει μια ιστορία να διηγείται» και όλα αυτά. Δεν μπορώ όμως εγώ να το σκεφτώ έτσι. Το βλέπω πολύ πιο τραγικά» πρόσθεσε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0mmageiqavt)
Κλείσιμο


Οι survivors ξεχάστηκαν λίγο και διασκέδασαν παίζοντας τα παιχνίδια της Καραϊβικής με τους Μπλε να γνωρίζουν τη συντριβή με 10-2 και να χάνουν το έπαθλο του τσιζκέικ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0mmid61no2h)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0mmuetnsfap)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0mn4nb32tm9)


Η Χρύσα Χατζηγεωργίου στάθηκε στην ήττα της ομάδας της και όπως είπε παρότι και ξανθιά ούτε οι άλλοι που το έπαιζαν έξυπνοι δεν απάντησαν σωστά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0mndl8ke1u1)


Όταν όλοι οι παίκτες συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό στον στίβο μάχης, αναφέρθηκαν ξανά στο συνταρακτικό γεγονός του ναυαγίου του πατέρα του Τζέιμς.

Ο ίδιος ο παρουσιαστής του Survivor υπογράμμισε αρχικά πως «εδώ είμαστε όλοι κλεισμένοι στον μικρόκοσμο μας. Όταν έρχεται μια είδηση από την Ελλάδα, βασικά μια είδηση η οποία αφορά κάποιον παίκτη και τον επηρεάζει ψυχολογικά, μπορεί να συμπαρασύρει και εμάς τους υπόλοιπους».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0mnot1dudn5)


«Εννοείται ότι στάθηκα στο πλευρό του. Είναι κάτι παραπάνω από φίλος πλέον ο Τζέιμς, έτσι όπως έχει δημιουργηθεί εδώ πέρα, εννοείται ότι με έχει επηρεάσει πάρα πολύ και θα είμαι πάντα δίπλα του σε ό,τι χρειαστεί. Είναι δύσκολο. Το θετικό είναι πως όλα είναι καλά γενικά αλλά είναι φορές που, λες, δεν έχεις τι να πεις. Απλά πρέπει να κάτσεις εκεί δίπλα του και να μη λες τίποτα» εξήγησε, μεταξύ άλλων, η Σταυρούλα Χρυσαειδή για τον συμπαίκτη της, Τζέιμς Καφετζή.

Με τη σειρά του, ο Γιώργος Γκιουλέκας τόνισε πως «κάναμε συζητήσεις επί συζητήσεων αλλά αρχίζεις να συνειδητοποιείς την βαρύτητα του πράγματος όσο περνάει η ώρα και ο καιρός. Προσπαθείς να καταλάβεις για τι μιλάς, να κάνεις ένα zoom out και να δεις την υδρόγειο σφαίρα ώστε να δεις που βρισκόταν και σε τι κατάσταση. Πιστεύω πως επικρατεί, μετά το σοκ και τον τρόμο που είναι η πρώτη αντίδραση, η περηφάνεια για το τι έχει πετύχει αυτός ο άνθρωπος. Έχει ξεκινήσει ουσιαστικά να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα, κάτι που βλέπουμε ότι λείπει στις μέρες μας. Πρέπει να το δούμε σαν ένα μάθημα για το πόσο πρέπει να κυνηγάμε τα όνειρα μας».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0mns9ege5ox)


Σε ότι αφορά το αγωνιστικό μέρος η απουσία της Σταυρούλας Χρυσαειδή και του Φάνη Μπολέτση έφερε ακόμα μια συντριβή για τους Μπλε, με τους Κόκκινους να επικρατούν με 12-3 και να εξασφαλίζουν την 3η ασυλία και πρώτη τους την 15η εβδομάδα του Survivor 2024.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0mo0byiezmx)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0movwuowvwp)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0mpdg1f4n5t)


Στο Συμβούλιο του Νησιού ο Σταμάτης Ταλαδιανός έδωσε έμφαση στην ήττα της ομάδας του λέγοντας ότι επηρεάστηκαν και από τα όσα έγιναν με τον Τζέιμς με τον Σάββα Γκέντσογλου να ρίχνει τους τόνους αναφέροντας πως δεν πρέπει να μεγαλοποιούν την ήττα γιατί ήταν απλά μια κακή στιγμή των Μπλε, θυμίζοντας ότι αυτή την εβδομάδα έχουν κατακτήσει ήδη δυο ασυλίες.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0mqnm456pe1)


Όταν οι Μπλε πήγαν στην κάλπη 8 έριξαν μέσα το όνομα του παίκτη που τους είχε ζητήσει να ψηφιστεί και δεν ήταν άλλο από αυτό του Τζέιμς, με τον Θοδωρή να παίρνει άλλες δύο ψήφους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0mqqk1u5pip)


«Ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει επειδή είμαι πάρα πολύ μπερδεμένος αυτή τη στιγμή και δεν θέλω να βγει υποψήφιο κάποιο άλλο παιδί. Αμφιταλαντεύομαι πάρα πολύ για το τι πρέπει να κάνω» εξομολογήθηκε ο παίκτης των Μπλε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0mqrk9a0otl)





Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία - Politico: Το Κίεβο οδεύει προς την ήττα - Ο Πούτιν πιο κοντά από ποτέ στον στόχο του

Η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα Έλληνα ποδοσφαιριστή

Σάλος με δρομείς από την Αφρική που άφησαν Κινέζο να κερδίσει τον ημιμαραθώνιο του Πεκίνου - «Ήταν φίλος μας» - Βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης