Ντέιβιντ Μπέκαμ: Το βίντεο που ανέβασε για τη Βικτόρια με όλες τις σημαντικές στιγμές της ζωής τους

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Το βίντεο που ανέβασε για τη Βικτόρια με όλες τις σημαντικές στιγμές της ζωής τους

Με αφορμή τα γενέθλια της σχεδιάστριας

bekam_viktoria
Η Βικτόρια Μπέκαμ έχει τα γενέθλιά της και τόσο ο σύζυγός, όσο και τα παιδιά της, της ευχήθηκαν στα social media με βίντεο και φωτογραφίες.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ετοίμασε για τη σύζυγό του ένα συγκεντρωτικό βίντεο από τα παλιά, με κλιπ, μεταξύ άλλων, από στιγμές που έζησαν μαζί, όπως ο γάμος τους, οι εγκυμοσύνες της σχεδιάστριας και οι πρώτες στιγμές με τα παιδιά τους.

Δείτε το βίντεο

Στην ανάρτησή του, ο Μπέκαμ έγραψε στη σύζυγό του: «Χρόνια πολλά στην όμορφη γυναίκα μου... Για αυτά τα γενέθλιά σου, θα πρέπει να κοιτάξεις πίσω και να είσαι περήφανη για όσα έχεις καταφέρει, πετύχει και όσα έχεις χτίσει ως επιχειρηματίας και φυσικά επειδή παντρεύτηκες έναν αρχηγό της Αγγλίας. Αλλά η μεγαλύτερη επιτυχία σου είναι τα παιδιά σου, που τα καθοδηγείς, τα αγαπάς και τα διδάσκεις. Σε αγαπούν πέρα από κάθε λέξη, όλοι σε αγαπάμε τόσο πολύ. Να έχεις μια ξεχωριστή μέρα, σου αξίζουν τα πάντα».

Η ανάρτηση του γιου τους, Μπρούκλιν
Νωρίτερα και ο γιος τους, Μπρούκλιν, έστειλε τις ευχές του στη μητέρα του με ένα παλιό κοινό τους στιγμιότυπο. Η φωτογραφία είναι από κάποια καλοκαιρινή τους απόδραση στην παραλία, με τη σχεδιάστρια να κρατάει τον Μπρούκλιν στην αγκαλιά της, την ώρα που εκείνος τρώει μια μπανάνα.

«Χρόνια πολλά μαμά. Σ' αγαπώ τόσο πολύ ελπίζω να έχεις την πιο καταπληκτική μέρα» έγραψε ο Μπρούκλιν Μπέκαμ στη μητέρα του, που κλείνει τα 50 της χρόνια.

Η ανάρτησή του


Ειδήσεις σήμερα:

Ζωγράφου: Βίντεο ντοκουμέντα από τους ληστές που απειλούσαν με μαχαίρι υπαλλήλους και «άδειαζαν» mini market και πρακτορεία

Κλειστό το κέντρο της Αθήνας για τις απεργιακές πορείες - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Πάσχα: Ξεκινά το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων στις 25 Απριλίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης