Βικτόρια Μπέκαμ: Η φωτογραφία με τον γιο της Μπρούκλιν από το παρελθόν

Βικτόρια Μπέκαμ: Η φωτογραφία με τον γιο της Μπρούκλιν από το παρελθόν

Σ' αγαπώ τόσο πολύ, της γράφει σε δημοσίευση

bekam39
Η Βικτόρια Μπέκαμ έχει τα γενέθλιά της και ο γιος της, Μπρούκλιν, της έκανε μία αφιέρωση στο Instagram. Ο 25χρονος γιος της με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, ανέβασε ένα στιγμιότυπο από το παρελθόν, όταν εκείνος ήταν ακόμη μωρό.

Η φωτογραφία είναι από κάποια καλοκαιρινή τους απόδραση στην παραλία, με τη σχεδιάστρια να κρατάει τον Μπρούκλιν στην αγκαλιά της, την ώρα που εκείνος τρώει μια μπανάνα.

«Χρόνια πολλά μαμά. Σ' αγαπώ τόσο πολύ ελπίζω να έχεις την πιο καταπληκτική μέρα» έγραψε ο Μπρούκλιν Μπέκαμ στη μητέρα του, που κλείνει τα 50 της χρόνια.

Η ανάρτησή του


Μητέρα και γιος είναι πολύ δεμένοι, με τον έναν να βρίσκεται στο πλευρό του άλλου, σε κάθε σημαντική στιγμή της ζωής του, είτε επαγγελματική είτε προσωπική. Απόδειξη των παραπάνω είναι και η καλή σχέση της Βικτόρια με την Νίκολα Πελτζ, σύζυγο του Μπρούκλιν, με την οποία η σχεδιάστρια περνάει αρκετό χρόνο και ανεβάζουν διάφορα βίντεο και φωτογραφίες μαζί.

Λίγο καιρό πριν, σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Βικτόρια Μπέκαμ πόζαρε μαζί της στον φακό πάνω σε σκάφος.

Με αυτιά κουνελιών στα μαλλιά τους, οι δυο γυναίκες μπήκαν στο πνεύμα του Πάσχα, ενώ δεν δίστασαν να χορέψουν μπροστά στον φακό, κατά τη διάρκεια της απόδρασής τους. Στη λεζάντα της δημοσίευσης, η σχεδιάστρια έγραψε: «Σε αγαπώ τόσο πολύ Νίκολα».

Δείτε το βίντεο:







Ειδήσεις σήμερα:

Παρί-Ντόρτμουντ το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών - Οι Παριζιάνοι 4-1 την Μπαρτσελόνα, οι Γερμανοί 4-2 την Ατλέτικο - Δείτε γκολ

Το δίλημμα του Τζέιμς μετά το ναυάγιο του πατέρα του και ο δεύτερος μονομάχος του Survivor - Δείτε βίντεο

Όταν βαφτίστηκα σχηματίσθηκε ένας Σταυρός από λάδι, είπε ο Κασσελάκης και αποκάλυψε τι... προφήτευσε γι' αυτόν ο Άγιος Τσαλίκης


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης