Νικολέτα Βλαβιανού: Σε όλες μου τις σχέσεις έχω φύγει εγώ πρώτη

Νικολέτα Βλαβιανού: Σε όλες μου τις σχέσεις έχω φύγει εγώ πρώτη

Δεν πρόλαβε κανείς να με χωρίσει, πρόσθεσε η ηθοποιός

vlavianou-af
Η Νικολέτα Βλαβιανού μίλησε για τους θαυμαστές της, την ηλικία της την οποία η Βικιπαίδεια καταγράφει λάθος, αλλά και τις προσωπικές της σχέσεις.

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» την Τρίτη 9 Απριλίου και αρχικά είπε τα εξής: «Έχω ακόμα φανατικούς θαυμαστές. Ήταν και διάφοροι άλλοι, ο ένας, όμως, ήταν πολύ συμπαθής, έχουμε γνωριστεί και με παίρνει τηλέφωνο σε γιορτές και γενέθλια. Μια φορά ήταν ένας που με έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο, τότε δεν είχαμε και κινητά. Με έπαιρνε στο σπίτι, στο θέατρο… Είχα πάθει μια ανησυχία, ήταν ένα άγνωστο πρόσωπο και φοβόμουν, όταν πάρκαρα το αυτοκίνητό μου το βράδυ, γενικά φοβόμουν».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0ff510dag0x)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια η Νικολέτα Βλαβιανού είπε ότι λαμβάνει ανεπιθύμητες κλήσεις από μια άγνωστη που τη βρίζει για την ηλικία της, ενώ αντιμετωπίζει προβλήματα και με τη Wikipedia, που την παρουσιάζει 8 χρόνια μεγαλύτερη. Όπως είπε: «Έχω εντωμεταξύ μια χαζή που με παίρνει και καλά άγνωστες κλήσεις, ενώ έχω το τηλέφωνό της, η οποία με βρίζει για την ηλικία μου κτλ. Εγώ δεν έχω τέτοια θέματα, γενικά, καθόλου. Στο Wikipedia με βάζουν 8 χρόνια μεγαλύτερη, το οποίο στην συνέχεια το διορθώνουμε κι έπειτα το αλλάζουν ξανά. Δεν ξέρω γιατί, υπάρχει μια εμμονή. Αλλά δεν είμαι μόνο εγώ, είναι και άλλες».

Για το θέμα του χωρισμού και της απιστίας, η ηθοποιός απάντησε: «Σε όλες μου τις σχέσεις έχω φύγει εγώ. Δεν πρόλαβε κανείς να με χωρίσει. Έχω απατήσει σύντροφό μου, δεν του το είπα. Αυτά όμως μικρή...».

Ειδήσεις σήμερα:

Η περιγραφή Σόιμπλε στο βιβλίο του για το «επεισόδιο Βαρουφάκη» και το παρασκήνιο της επιμονής του για Grexit

12 γυναικοκτονίες που συγκλόνισαν την Ελλάδα

Χώρισαν η Αντωνά και ο Σοϊλέδης - Η Μαρία έφυγε από το σπίτι, αποκάλυψε ο Φραγκολιάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης