Πάτρικ Σουέιζι: Είχε τη φήμη του Καζανόβα, εγώ του κακού κοριτσιού, είπε η χήρα του

Πάτρικ Σουέιζι: Είχε τη φήμη του Καζανόβα, εγώ του κακού κοριτσιού, είπε η χήρα του

Η Λίζα Νιέμι μίλησε για την 34χρονη σχέση της με τον διάσημο ηθοποιό

swayze-neimie
Η χήρα του Πάτρικ Σουέιζι, Λίζα Νιέμι, μίλησε για το πώς ξεκίνησε η σχέση της με τον αγαπημένο ηθοποιό.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο «Amy and T.J. Podcast», η Νιέμι - η οποία έκτοτε έχει ξαναπαντρευτεί τον κοσμηματοπώλη Άλμπερτ Ντεπρίσκο - μοιράστηκε νέες λεπτομέρειες για την 34χρονη σχέση της με τον πρώτο της σύζυγο.

«Είχαμε μια λίγο επεισοδιακή αρχή επειδή ... εκείνος είχε ένα είδος φήμης ως Καζανόβα, εγώ είχα τη φήμη του κακού κοριτσιού και υποτίθεται ότι έπρεπε να μείνουμε μακριά ο ένας από τον άλλον», είπε η 67χρονη Νιέμι.
«Είναι πραγματικά αστείο τι ξέρουν μερικοί άνθρωποι και ήξερα πριν τελειώσουμε ότι κάτι θα συνέβαινε μεταξύ μας που θα ήταν σημαντικό και είχα πίστη σε κάθε κύτταρό μου ότι αυτό θα συνέβαινε», πρόσθεσε.

Η Νιέμι και ο Σουέιζι παντρεύτηκαν το 1975 και παρέμειναν παντρεμένοι μέχρι το θάνατό του το 2009. Ο σταρ του «Dirty Dancing» πέθανε από καρκίνο του παγκρέατος σε ηλικία 57 ετών.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, πρόσθεσε ότι παρόλο που ένιωσε μια άμεση σπίθα, δεν είχε ιδέα ότι η σχέση της με τον Σουέιζι θα εξελισσόταν σε έναν τόσο μακρύ και αγαπημένο γάμο.

«Δεν ήξερα ότι θα κορυφωνόταν σε έναν πολύ μακροχρόνιο γάμο», είπε η Νιέμι. «Αλλά τότε ήμουν μόλις 16 ετών, οπότε δεν σκεφτόμουν ακόμη περί γάμου».
Κλείσιμο
shutterstock_93666970

Όταν ρωτήθηκε από τους παρουσιαστές του podcast αν αληθεύει η φήμη του Σουέιζι ως «γυναικά», η Νιέμι είπε ότι ο ηθοποιός ήταν «πολύ τζέντλεμαν».

«Είχε έναν αρκετά σημαντικό αριθμό συντρόφων... φυσικά ήταν πολύ όμορφος και περιζήτητος, αλλά νομίζω ότι έψαχνε για κάτι περισσότερο από το να κάνει απλώς χαζομάρες», συνέχισε. «Δεν ήταν γυναικάς, ήταν πολύ τζέντλεμαν».

Η Νιέμι συνέχισε λέγοντας: «Μου άνοιγε την πόρτα και εγώ τρόμαζα - "Μπορώ να ανοίξω μόνη μου την πόρτα!" [έλεγα]. Στην πραγματικότητα του άρεσε αυτό γιατί πήγαινε σε μέρη και έκανε πράγματα και ήθελε να έχει κάποιον που θα μπορούσε να κάνει αυτά τα πράγματα μαζί του. Και όχι να κάθομαι και να φτιάχνω τα νύχια μου».

Εντωμεταξύ, η συγγραφέας και χορεύτρια αποκάλυψε επίσης πώς εκείνη και ο Σουέιζι γνωρίστηκαν για πρώτη φορά μέσω της μητέρας του ηθοποιού, η οποία ήταν χορογράφος για ταινίες.
shutterstock_96481541__1_

«Η πρώτη μου δασκάλα χορού ήταν η μητέρα του, οπότε έτσι γνωριστήκαμε», δήλωσε η Νιέμι. «Ήταν ο πρώτος μου παρτενέρ στο χορό».

Περιγράφοντας την πρώτη φορά που χόρεψε μαζί με τον Σουέιζι στη σκηνή, συνέχισε: «Ξέρεις όταν κάτι κάνει κλικ. Μου δίνει το χέρι του και τα φώτα ήταν αναμμένα... και έβαλα το χέρι μου στο δικό του και κοιτάξαμε ο ένας τα μάτια του άλλου και ήταν σαν "ΜΠΑΝΓΚ!" και αυτή η απίστευτη μαγεία συνέβη εκείνη τη στιγμή».

«Σχεδόν παραμείναμε παρτενέρ στο χορό για τα επόμενα 34 χρόνια», είπε.

Μετά το θάνατο του Σουέιζι, η Νιέμι εργάζεται για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τον καρκίνο του παγκρέατος και τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Σπαρτιάτες: Τα τέσσερα σενάρια για την αντικατάστασή τους στη Βουλή

Έκλειψη Ηλίου: Η NASA παρουσιάζει το δρομολόγιο και πώς θα εξελθιχθεί το σπάνιο φαινόμενο – Δείτε βίντεο

Κίνα: Έφτιαξαν τη δική τους Σαντορίνη με 1 δισ. ευρώ - Δείτε βίντεο από το θέρετρο που θυμίζει Οία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης