Τζένιφερ Γκρέι: Το Dirty Dancing, η ανύπαρκτη χημεία με τον Πάτρικ Σουέιζι και ο έρωτας με τον Τζόνι Ντεπ

Τζένιφερ Γκρέι: Το Dirty Dancing, η ανύπαρκτη χημεία με τον Πάτρικ Σουέιζι και ο έρωτας με τον Τζόνι Ντεπ

35 χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε ως «Baby», η ηθοποιός αποκαλύπτει τα πάντα για τη ζωή της

1dirtydancing
Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η διάσημη ηθοποιός του θρυλικού Dirty Dancing, Τζένιφερ Γκρέι.

Υποδύθηκε την «Baby» στη δημοφιλή ταινία του 1987 κι έκτοτε, η φήμη της εκτοξεύτηκε. 35 σχεδόν χρόνια μετά, η Τζένιφερ Γκρέι μίλησε στο People για τη ζωή της, όσα έχουν αλλάξει σε αυτή, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί στις σχέσεις που είχε με δύο μεγάλους σταρ του Χόλιγουντ, τον Τζόνι Ντεπ και τον Μάθιου Μπρόντερικ.

Nobody Puts Baby in a Corner - Dirty Dancing

Όπως ανέφερε αρχικά, η διάσημη ατάκα «Nobody puts Baby in the corner» (κανείς δεν βάζει τη Baby στη γωνία), ταιριάζει πλέον, πάρα πολύ στη ζωή της, καθώς φροντίζει πάντα να έχει «όσο περισσότερο χώρο μπορεί», προκειμένου να κινείται ελεύθερα και να μην καταπιέζεται σε κανέναν τομέα.

Κλείσιμο

Μάλιστα, αυτόν τον τίτλο έδωσε και στο νέο βιβλίο που κυκλοφόρησε, στο οποίο μιλάει για τη ζωή της και αναφέρεται επίσης, στην «ανύπαρκτη» χημεία που είχε με τον συμπρωταγωνιστή της, Πάτρικ Σουέιζι.

«Ακριβώς όπως δεν έπρεπε να είναι μαζί στην ταινία η Baby και ο Τζόνι, έτσι και στη ζωή συνέβαινε το ίδιο με τον Πάτρικ. Ίσως το γεγονός ότι έπρεπε να ταιριάξουμε, να δημιουργούσε μία ένταση. Συνήθως, όταν δύο άνθρωποι δεν ταιριάζουν, απλώς προχωράνε, εμείς αναγκαζόμασταν να είμαστε μαζί και έτσι είχε δημιουργηθεί μία τριβή. Λυπάμαι που δεν τον αποδέχτηκα όπως ήταν» είπε χαρακτηριστικά.

Αν και πολλοί την περίοδο εκείνη, τους ήθελαν να είναι ζευγάρι και στην πραγματική ζωή, η ηθοποιός παραδέχεται πως τότε ήταν πολύ ερωτευμένη με τον Μάθιου Μπρόντερικ.

«Όλη εκείνη την περίοδο, με θυμάμαι συνεχώς να είμαι απασχολημένη με τον Μάθιου», δήλωσε.

Μόλις χώρισαν, ο Μπρόντερικ παντρεύτηκε τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ κι η ίδια προχώρησε σε μία νέα σχέση, αυτή τη φορά με έναν άλλο αστέρα του Χόλιγουντ, τον Τζόνι Ντεπ.

«Υπήρχε τεράστιο πάθος, ήταν σαν φωτιά. Σκεφτόμουν συνεχώς πως κάποιος μου κάνει πλάκα. Δεν είχα ξαναδεί άλλον άντρα σαν αυτόν. Σκεφτόμουν πως η γνωριμία μαζί του με αποζημίωσε για όσες δυσκολίες είχα περάσει μέχρι τότε», είπε χαρακτηριστικά.

Η νέα αυτοβιογραφία της ηθοποιού, όπου μιλάει με περισσότερες λεπτομέρειες για όλα αυτά τα κομμάτια της ζωής της, θα κυκλοφορήσει στις 3 Μαΐου.



Ειδήσεις σήμερα:

Λύσεις αναζητούν οι Αρχές για να παρακάμψουν την άρνηση της Πισπιρίγκου να αποκαλύψει τους κωδικούς της

Βροχές σήμερα στα δυτικά και βόρεια - Πάσχα με 25αρια

Φιλορώσοι αυτονομιστές λένε πως πήραν την Κρεμίμνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης