Έλενα Τσαγκρινού: Ένας άντρας που καταλαβαίνει ότι μια γυναίκα κουβαλάει ένα παιδί, μπορεί να γράφει τόσο άσχημα σχόλια;

Έλενα Τσαγκρινού: Ένας άντρας που καταλαβαίνει ότι μια γυναίκα κουβαλάει ένα παιδί, μπορεί να γράφει τόσο άσχημα σχόλια;

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε τα αρνητικά σχόλια που άκουσε σε βίντεό της στο TikTok

tsagrinou_54
Η Έλενα Τσαγκρινού, που διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, μίλησε για την εμπειρία της, τον σύντροφό της, Dj Stephan, και τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί στα κοινωνικά δίκτυα.

Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» την Παρασκευή 5 Απριλίου.

Αρχικά, για την εγκυμοσύνη της δήλωσε: «Είναι και να το θες με τον άνθρωπό σου και να είναι η στιγμή δικιά σου. Είναι όνειρο αυτό ενός ζευγαριού. Κάποια στιγμή ο καθένας μας θα βρει τη στιγμή που θα το κάνει».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0c3dz09gfap)
Κλείσιμο

«Με προσέχει πάρα πολύ» είπε σχετικά με τον σύντροφό της.

Σε άλλο σημείο, περιέγραψε: «Δεν μπορείς να καταλάβεις τι γράφουν στο TikTok. Ανέβασα το βίντεο κλιπ του τραγουδιού και μέσα σε μια μέρα έκανε τρελά νούμερα, γιατί καθόντουσαν και τσακωνόντουσαν από κάτω στα σχόλια, για το πόσο μηνών είμαι, ότι η κοιλιά είναι υπερθέαμα, γιατί έβγαλα την κοιλιά μου έξω. Κατά τη γνώμη μου, δεν είναι ντροπή ούτε να βγάλεις την κοιλιά σου, ούτε να βγεις με το μαγιό στην παραλία, ακόμα κι αν έχεις παραπάνω κιλά, μιλάω για τις εγκύους. Έγινε τεράστιο θέμα στο TikTok και λέω "ρε παιδιά στο 2024 δεν ζούμε;"».

Παράλληλα, αποκάλυψε: «Το είδα και περισσότερο από άντρες αυτό. Ένας άντρας που καταλαβαίνει ότι μια γυναίκα κουβαλάει ένα παιδί, μπορεί να γράφει τόσο άσχημα σχόλια; Ήταν η πρώτη φορά που μου ήρθαν τόσο μαζεμένα. Στο TikTok μόνο βρίζει ο κόσμος τις περισσότερες φορές. Τα έβλεπα τα άσχημα σχόλια και έλεγα "θα γίνει και σε μένα η στιγμή". Πήρα το ρίσκο και είπα ότι θα το κάνω. Είπα ότι θα υποστηρίξω τις γυναίκες που δεν ντρέπονται, δεν έχουν ανασφαλειες, με την κοιλιά και με τα κιλά, οπότε κρίθηκε γι' αυτό. Μπορώ να πω ότι πιο πολλά σχόλια πήρα για αυτό, παρά για τη φωνή μου».

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ράμμος οφείλει να ενημερώσει τον Ανδρουλάκη για τις τηλεφωνικές υποκλοπές, αποφάσισε το ΣτΕ

Ανταλλαγή ναρκωτικών στην Αθήνα εν μέση οδώ - Βίντεο από την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. που οδήγησε σε 57 συλλήψεις

Καταδίωξε τη γυναίκα του από την Αττική ως την Πάτρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης