Έλενα Τσαγκρινού: Η στιγμή που βλέπει το θετικό τεστ εγκυμοσύνης με τον Dj Stephan - Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα, γράφει

Έλενα Τσαγκρινού: Η στιγμή που βλέπει το θετικό τεστ εγκυμοσύνης με τον Dj Stephan - Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα, γράφει

Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί - Δείτε την ανάρτησή της

elena-tsagkrinou__1_
Η Έλενα Τσαγκρινού και ο Dj Stephan ετοιμάζονται σε λίγο καιρό να υποδεχτούν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και η χαρά της είναι απερίγραπτη.

Καθημερινά σχεδόν, μοιράζεται μάλιστα, με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες και βίντεο, σχετικά με την εγκυμοσύνη της.

Αυτή τη φορά, δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο εκείνη και ο σύντροφός της βλέπουν για πρώτη φορά το θετικό τεστ εγκυμοσύνης.

«Είναι το τρίτο τεστ που κάναμε, κάναμε και μία χωριακή που πιστεύω ότι μέχρι να ανέβει αυτό το βίντεο θα έχει βγει κι αυτή θετική. Δεν τα πιστεύω πολύ αυτά τα τεστ. Είναι η δεύτερη προσπάθειά μας», ακούγεται να λέει στο βίντεο η Έλενα Τσαγκρινού.

Στη λεζάντα έγραψε: «Πώς φτάσαμε κιόλας στο 5ο μήνα! Λίγο έμεινε! 😅 Είμαστε κόμικ σπίτι παιδιά 🤩. 25 Νοέμβρη 2023 τον μήνα των γενεθλίων μου έγινε το θαύμα! Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα».



Πρόσφατα, σε συνέντευξή της στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», η Έλενα Τσαγκρινού μίλησε για το παιδί που περιμένει να υποδεχτεί με τον σύντροφό της, Dj Stephan, και την αποβολή που είχε βιώσει παλιότερα.

«Προέκυψε αυτό, έγινε τελικά το όνειρό μας», είπε αρχικά. Για την αποβολή της, περιέγραψε: «Δεν ανέβηκα ποτέ στη σκηνή, είχα αποχή. Ήταν πλήγμα για μένα αλλά ήταν απαγορευτικό από τον γιατρό. Στις 6 βδομάδες είχαμε την αποβολή, έκλαιγα καθημερινά, γιατί περίμενα να πάει καλά. Ακόμα με πληγώνει αυτό. Την ημέρα της αποβολής το ένιωσα. Είχε προηγηθεί να πάω σε ένα live του Κώστα και δεν ένιωθα καθόλου καλά, είχα μία ανακατωσούρα. Μετά από δύο ημέρες μας είπε ο γιατρός ότι δυστυχώς δεν χτυπάει η καρδούλα του μωρού».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czu81kjum66h)
Κλείσιμο

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είχαν περάσει δύο μήνες και δεν γινόταν, γιατί μετά την απόξεση υπάρχει ένα κενό διάστημα, που πρέπει να περιμένεις για να το ξανακάνεις, για να πιάσει το μωράκι. Και στον τρίτο μήνα, εκεί που είχα πάρει λίγο τα πάνω μου με την ψυχολογία, πιάσαμε το μωράκι. Ο Κώστας με γέμιζε με τεστ και δεν ήθελα να ξανακάνω τεστ, με το ζόρι. Ε, κάποιο τεστ τελικά από αυτά, είδα ξαφνικά μία γραμμούλα στο τεστ εγκυμοσύνης, φωνάζω, ουρλιάζαμε, ήταν τεράστια χαρά. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να αποδεχτείς και να προσέχει ο ένας και ο άλλος να πάει καλά».

Για το παιδάκι της, σημείωσε: «Θέλω να είμαι υπεύθυνη μαμά, όχι πιεστική μαμά και θέλω να μεγαλώσω το παιδί μου με ωραία πρότυπα και της οικογένειας. Και ελπίζω να κάνω ένα παιδί που το καμαρώνω. Θέλω η κοινωνία να αντιμετωπίσει το παιδί μου όπως το κάθε παιδί και να το αγαπήσει».

Για τον επερχόμενο γάμο με τον σύντροφό της, η Έλενα Τσαγκρινού ανέφερε: «Θα κάνουμε πολιτικό γάμο, τώρα όπου να 'ναι. Και μάλλον θα κάνουμε βάφτιση μαζί με θρησκευτικό».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Βίκυ Κουλιανού για Μιχάλη Ασλάνη: Είχε άδικο τέλος, προσπάθησαν να του κλέψουν το φως


Ο Γιαννακόπουλος ευχαριστεί τον Ολυμπιακό που άφησε ελεύθερο τον Σλούκα


Το μήνυμα του Κασσελάκη για τα γενέθλιά του: Έτοιμοι για τις νέες μάχες που έχουμε να δώσουμε - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης