DJ Stephan για Έλενα Τσαγκρινού: Τρεις μέρες μετά την αποβολή, της έκανα πρόταση γάμου

DJ Stephan για Έλενα Τσαγκρινού: Τρεις μέρες μετά την αποβολή, της έκανα πρόταση γάμου

Είχε πόνους και παραλίγο να μην έρθει στο κλαμπ, ανέφερε για τη μέρα που ζήτησε από την τραγουδίστρια να τον παντρευτεί

tsagrinou38
Η Έλενα Τσαγκρινού και ο DJ Stephan έδωσαν από κοινού συνέντευξη, για τον γάμο που πρόκειται να κάνουν, αλλά και το παιδί τους, που θα έρθει στον κόσμο σε μερικούς μήνες.

Ο dj αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι η πρόταση γάμου που έκανε στην τραγουδίστρια, έγινε μόλις δύο ή τρεις μέρες μετά την αποβολή που είχε από την προηγούμενη εγκυμοσύνη της.

Όπως είπε στο «Happy Day»: «Εγώ ήθελα έτσι κι αλλιώς να της κάνω πρόταση γάμου, απλά μετά την αποβολή, έκανα πιο άμεσα. Όταν της έκανα ήταν δεύτερη ή τρίτη μέρα μετά το νοσοκομείο που είχαμε πάει. Και ήθελα να την κάνω να χαρεί, της είχαμε κάνει έκπληξη το είχαμε οργανώσει στο κλαμπ. Και πιστεύω ότι της έδωσα πολλή χαρά αλλά το εννοούσα, δεν το έκανα μόνο για να χαρεί, ήταν στα σχέδιά μου» και σε άλλο σημείο είπε, ότι η τραγουδίστρια παραλίγο να μην πάει στο κλαμπ, γιατί είχε πόνους λόγω της περιπέτειας με την αποβολή.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czxl36yb3url)

Η πρόταση γάμου
Τον Ιούλιο του 2023 και ενώ ο DJ Stephan εργαζόταν σε ένα κλαμπ, διέκοψε το μουσικό πρόγραμμα και κάλεσε τη σύντροφό του στην κονσόλα για να γονατίσει στη συνέχεια και να της ζητήσει να τον παντρευτεί. Τη στιγμή απαθανάτισαν εκατοντάδες κόσμου που βρίσκονταν εκεί και τα βίντεο από την πρόταση γάμου ανέβηκαν στο Instagram.

«Θα το κάνω φλώρικα αλλά δεν πειράζει. Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου; Πες το δυνατά να το ακούσουν!» φώναξε ο DJ Stephan και πρόσφερε στην Έλενα Τσαγκρινού ένα μονόπετρο. Όταν είπε το «Ναι» ο κόσμος άρχισε να τους χειροκροτά.

Η σχέση τους μαθεύτηκε τον Απρίλιο του 2022, μέσα από την πρώτη τους δημόσια φωτογραφία ως ζευγάρι, την οποία ανέβασε ο dj στο Instagram, λίγο καιρό αφότου η Έλενα Τσαγκρινού επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον τραγουδιστή Mike. 

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Ειδήσεις σήμερα:

Θρήνος για την Σαμπαλένκα - Πέθανε ξαφνικά ο 42χρονος σύντροφός της, Κονσταντίν Κολτσόφ

Θρήνος για τον 33χρονο που πέθανε από ναυτική φωτοβολίδα - Είχε τραυματιστεί και παλαιότερα με παρόμοιο τρόπο

Μαζικές κινητοποιήσεις στην Αργεντινή κατά του Μιλέι και της «θεραπείας σοκ» που εφαρμόζει - «Το όριο είναι η πείνα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης