Survivor - Ασημίνα Χατζηανδρέου κατά του Τζέιμς Καφετζή: Απάνθρωπο κι άνανδρο να χτυπάει πάντα στον πόνο του άλλου

Survivor - Ασημίνα Χατζηανδρέου κατά του Τζέιμς Καφετζή: Απάνθρωπο κι άνανδρο να χτυπάει πάντα στον πόνο του άλλου

Τις ηθικές αξίες, που έχω πάρει από την οικογένειά μου, όταν τις προσπερνάει κάποιος, δεν μπορώ να μην απαντήσω, πρόσθεσε η παίκτρια

survivor__51_
Tα πυρά της εναντίον του Τζέιμς Καφετζή έριξε η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor.

Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας φαίνεται πως έχει μια κόντρα με τον παίκτη των Μπλε, με τους χαρακτηρισμούς του δεύτερου προς εκείνη, να την ενοχλούν, όπως λέει.

Μιλώντας στην κάμερα του Survivor, η Ασημίνα Χατζηανδρέου δήλωσε αρχικά: «Δεν ξύπνησα με πολύ καλή διάθεση, γιατί όλη την νύχτα προσπαθούσα να σκεφτώ και να επεξεργαστώ το τι μπορεί να είπα, ώστε να είπε αυτό το πράγμα ο Τζέιμς στο συμβούλιο, ότι εγώ είπα κάποια βρισιά».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0ap5vqakusx)
Κλείσιμο

Στη συνέχεια, εξήγησε πώς ξεκίνησαν όλα. «Όλα έχουν αρχή, μέση και τέλος κι όλα ξεκίνησαν με τον Τζέιμς λέγοντας σε εμένα "τι θα συμβεί τώρα, πως όταν το βρίσκει θα μπαίνει να παίζει κι όταν δεν το βρίσκει δεν θα παίζει;". Ο Τζέιμς χτυπάει πάντα στον πόνο του άλλου. Μπορεί να δείχνω μεγαλόσωμη και δυνατή και να με βλέπουν όλοι σαν ένα δυνατό άνθρωπο, αλλά μέσα μου είμαι πολύ ευαίσθητη», τόνισε.

Τέλος, είπε: «Τις ηθικές αξίες, που έχω πάρει από την οικογένειά μου, όταν τις προσπερνάει κάποιος, δεν μπορώ να μην απαντήσω. Επειδή έσκασα και γενικά, έχω σκάσει με πάρα πολλούς χαρακτηρισμούς σε αυτό το παιχνίδι, προσπαθούν να με τσιγκλήσουν και στο συγκεκριμένο θέμα, προσπαθούν να με τσιγκλήσουν με κακό τρόπο σχετικά με τον τραυματισμό μου. Απάνθρωπο και άνανδρο αυτό που κάνει ο Τζέιμς».


Ειδήσεις σήμερα:

Η στιγμή που Αμερικανοί αστυνομικοί πυροβολούν έφηβη, θύμα απαγωγής, που τρέχει προς το μέρος τους για βοήθεια

Περίμενε την Κυριακή να βγει από το Α.Τ. και της επιτέθηκε όσο μιλούσε με το «100» - Πώς έγινε η στυγερή δολοφονία

Συγκλονιστικά βίντεο από τα 7,5 Ρίχτερ στην Ταϊβάν: 4 νεκροί και 50 τραυματίες - Τουλάχιστον 26 τα κτήρια που έγειραν ή κατέρρευσαν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης