My Style Rocks: Ένταση ανάμεσα στις παίκτριες - Παίζεις βρώμικα, είπε η Μπι στη Ζέτα

My Style Rocks: Ένταση ανάμεσα στις παίκτριες - Παίζεις βρώμικα, είπε η Μπι στη Ζέτα

Οι παίκτριες κατηγόρησαν τη Ζέτα ότι έχει στυλίστα κι εκείνη αποχώρησε από το πλατό - Δείτε βίντεο

my-style-rocks__24_
Ένταση σημειώθηκε ανάμεσα στη Ζέτα, τη Μπι και τη Νικολίνα στο My Style Rocks.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Μπι αποκάλυψε πως υπάρχουν συνομιλίες της στο διαδίκτυο, στις οποίες ζητά να της ετοιμάσουν τα λουκ, που παρουσιάζει στον διαγωνισμό.

«Υπάρχουν συνομιλίες σου σε γνωστή πλατφόρμα. Δεν ξέρω αν είναι αληθές, μου το έχουν στείλει χιλιάδες άτομα. Βασικά, είναι αληθές, γιατί ζητάς αυτό ακριβώς που παρουσίασες τώρα», της είπε η Μπι, όταν η Ζέτα ανέβηκε στο πλατό για να ακούσει τη βαθμολογία των κοριτσιών.

«Καταγράφεται ακριβώς αυτό το κόνσεπτ που μας είπες μόλις τώρα. Έχεις στείλει το colour blocking σου να το ελέγξεις, έχεις γράψει για τη ρίγα στα ρούχα, τα πάντα», πρόσθεσε η παίκτρια.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0ahqsrwqlix)


Κλείσιμο
Στη συνέχεια, η Ζέτα έδωσε την εξήγησή της. «Ξέρω πολύ καλά τι είναι αυτό που λες, το έχουν στείλει και σε εμένα και στην παραγωγή. Έδωσα την εξήγησή μου στην παραγωγή ήδη. Όπως αγοράζουμε και δανειζόμαστε πράγματα, είχα δανειστεί τρία πράγματα για το total white και στο άλλο με το παλτό, είχα δανειστεί το τοπάκι και τη φούστα. Τον συγκεκριμένο, αν είχα κάτι να φοβηθώ, δεν θα τον ακολουθούσα, ούτε θα έκανα like στο post, ούτε θα έκανα tag, ούτε story. Όταν κρύβουμε κάτι, δεν το αναδεικνύουμε μόνοι μας. Κοίτα Μπι, δεν έχω παίξει ποτέ βρώμικα, αν το θεωρεί αυτό κάποιος», είπε.

Τότε, η Μπι τη διέκοψε λέγοντάς της: «Το θεωρώ εγώ ότι παίζεις βρώμικα».

Η Νικολίνα μπήκε κι αυτή στη συζήτηση, εξηγώντας ότι τον εν λόγω άνθρωπο, από τον οποίο δανείστηκε τα ρούχα η Ζέτα και στον οποίο αναφέρεται, τον γνωρίζει από πολύ μικρή.

«Είναι στον κύκλο μου από όταν ήμουν πολύ μικρή. Όταν ήσουν εδώ εκείνες τις εβδομάδες, επειδή ξέρω το ύφος του, το είχα υποψιαστεί και το είχα συζητήσει με την Ανδριάνα ότι μπορεί να σε έχει αναλάβει. Είχα υποψίες κι έτσι, δεν είχα πει κάτι. Εγώ το διερεύνησα, μίλησα μαζί του και μου είπε ότι σου δάνεισε τρία items. Στη συνέχεια, μου είπε την αλήθεια η βοηθός του ότι σου ετοίμασε ολόκληρα τα λουκ και έτρεξε να στα φέρει, είναι πολύ καλή μου φίλη», είπε χαρακτηριστικά η Νικολίνα, ενώ τόνισε πως είδε το κινητό με τα μηνύματά τους.

Φανερά εκνευρισμένη η Ζέτα, αποχώρησε από το πλατό, μετά τα σχόλια που έκαναν οι συμπαίκτριές της.



Ειδήσεις σήμερα:

Η στιγμή που Αμερικανοί αστυνομικοί πυροβολούν έφηβη, θύμα απαγωγής, που τρέχει προς το μέρος τους για βοήθεια

Περίμενε την Κυριακή να βγει από το Α.Τ. και της επιτέθηκε όσο μιλούσε με το «100» - Πώς έγινε η στυγερή δολοφονία

Συγκλονιστικά βίντεο από τα 7,5 Ρίχτερ στην Ταϊβάν: 4 νεκροί και 50 τραυματίες - Τουλάχιστον 26 τα κτήρια που έγειραν ή κατέρρευσαν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης