Κρίστεν Στιούαρτ: Είναι έτοιμη να αποκτήσει παιδί με την αρραβωνιαστικιά της

Κρίστεν Στιούαρτ: Είναι έτοιμη να αποκτήσει παιδί με την αρραβωνιαστικιά της

Έχουμε κάνει κατάψυξη ωαρίων, ανέφερε σε συνέντευξη, η ηθοποιός

stewart_meyer
Η Κρίστεν Στιούαρτ και η αρραβωνιαστικιά της, Ντίλαν Μέγιερ, είναι έτοιμες να αποκτήσουν παιδί, όπως αποκάλυψε η ηθοποιός του «Twilight» σε podcast.

Η 33χρονη ήταν καλεσμένη στο «Not Skinny But Not Fat» και αναφέρθηκε στη διαδικασία της κρυοσυντήρησης ωαρίων, την οποία ακολούθησαν, τόσο εκείνη, όσο και η σύντροφός της. «Έχουμε κάνει διάφορα πράγματα όπως το να καταψύξουμε τα ωάριά μας και άλλα τέτοια. Έτσι, όταν το θελήσουμε, θα μπορούμε να το αποκτήσουμε» δήλωσε, μεταξύ άλλων.
stioyarts33

Σε άλλο σημείο, η Στιούαρτ είπε: «Δεν ξέρω πώς θα είναι η οικογένειά μου, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην αποκτήσω παιδιά. Και επίσης, σύντομα κάποια στιγμή θα πω "θέλω να κάνω ένα παιδί". Θέλω πραγματικά να συμβεί αυτό».

Τέλος, σχετικά με το κομμάτι της εγκυμοσύνης, η ηθοποιός τόνισε ότι: «Δεν φοβάμαι να μείνω έγκυος. Δεν φοβάμαι να κάνω παιδί, αλλά φοβάμαι τόσο πολύ τον τοκετό, που είναι τρελό».

Η γνωριμία τους
Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης της Κρίστεν Στιούαρτ, τη Δευτέρα 18 Μαρτίου στο «Drew Barrymore Show», η Ντρου Μπάριμορ συζήτησε πόσο σημαντικός μπορεί να είναι ο συγχρονισμός σε μια σχέση. Η Στιούαρτ συμφώνησε, αποκαλύπτοντας ότι είχε γνωρίσει τη Μέγιερ χρόνια πριν αρχίσουν να βγαίνουν.
stioyart2

«Ναι, ήμουν πολύ τυχερή που ξανασυναντήθηκα με κάποια που μου άρεσε - ήμουν τόσο ακατάλληλη, ενώ τώρα είμαι ότι "θα το κάνω να συμβεί"», δήλωσε η σταρ του «Love Lies Bleeding» και πρόσθεσε: «Ναι, ήμουν κάπως στο σωστό σημείο για να αναγνωρίσω και να σεβαστώ κατά κάποιο τρόπο πόσο καλή ήταν σε σύγκριση με εμένα, τον εγωιστικό μικρό μου εαυτό».

Η σχέση τους
Η Στιούαρτ και η Μέγιερ έγιναν ζευγάρι τον Αύγουστο του 2019, αν και οι δρόμοι τους διασταυρώθηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα μιας ταινίας το 2013. Τον Νοέμβριο του 2019, ενώ εμφανίστηκε στο «Howard Stern Show», η Στιούαρτ αποκάλυψε ότι μόλις έξι χρόνια αργότερα το ζευγάρι συναντήθηκε ξανά στο πάρτι γενεθλίων ενός κοινού φίλου. Επιπλέον, αποκάλυψε ότι της είπε «σε αγαπώ» μόλις δύο εβδομάδες μετά την έναρξη της σχέσης τους, αλλά και την επιθυμία τους από την αρχή να παντρευτούν. 
«Τη γνώρισα πριν από χρόνια σε μια ταινία και είχα να τη δω περίπου δύο χρόνια. Και τότε είχε μόλις έρθει στο πάρτι γενεθλίων ενός φίλου της και είπα: "Πού ήσουν και πώς δεν σε ήξερα;" Την ημέρα που τη γνώρισα όλα τα "στοιχήματα" ακυρώθηκαν» περιέγραψε η Στιούαρτ.

Κλείσιμο
Η ηθοποιός στην πορεία θυμήθηκε ότι: «Ήταν πολύ αργά και ήμασταν σε ένα φρικτό μπαρ. Και οι φίλοι της ήταν εκεί ή κάτι τέτοιο, και έφυγαν και εγώ έλεγα: "Ω, φίλε, σ' αγαπώ τόσο πολύ". Έγινε».

Η πρόταση γάμου
Η Στιούαρτ πρόσθεσε ότι δεν μπορούσε να περιμένει να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό της. Μόλις τον Νοέμβριο του 2021, κατά τη διάρκεια μιας άλλης συνέντευξης στο «Howard Stern», η Στιούαρτ αποκάλυψε ότι η Μάιερ της έκανε την πρόταση.

«Παντρευόμαστε, θα το κάνουμε οπωσδήποτε» είχε αποκαλύψει τότε η Στιούαρτ. «Ήθελα να μου κάνουν πρόταση γάμου, οπότε νομίζω ότι ξεκάθαρα χάραξα τι ήθελα και εκείνη το πέτυχε. Παντρευόμαστε, αυτό συμβαίνει».

Όσο για τη μεγάλη μέρα του ζευγαριού, μια πηγή αποκάλυψε αποκλειστικά στο Us Weekly τον Ιούνιο του 2023 ότι ο γάμος δεν είχε ακόμα ημερομηνία, αφού αρχικά αναβλήθηκε.

«Είχαν προγραμματίσει μια τελετή στο Λος Άντζελες, αλλά το ξανασκέφτηκαν. Στη συνέχεια, σχεδίασαν έναν γάμο σε προορισμό, αλλά προέκυψαν διάφορα και αναβλήθηκε», ανέφερε τότε η πηγή.



Ειδήσεις σήμερα:

H Γαλλία μηνύει μουσουλμάνα έφηβη που είπε ψέματα ότι τη χτύπησε εκπαιδευτικός σε καβγά για τη μαντίλα της

Με βίασε όταν ήμουν 11 ετών στην καρότσα του αγροτικού, λέει η 21χρονη που κατήγγειλε μεγαλογαιοκτήμονα στην Λάρισα

Βραζιλιάνος στραγγάλισε την κόρη του και πλήρωσε άστεγο $2 να κάψει τη σορό της - Ανατριχιαστικό βίντεο μετά τον φόνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης