Ο Άρης Μακρής μίλησε για την πρώην σύντροφό του, Άννα Μαρία Βέλλη, και τη στοχοποίηση του ίδιου ως θύτη στην υπόθεση κακοποίησής της στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».
«Ό,τι ήταν να πω το είπα εγώ, οπότε δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω», είπε αρχικά.
Για το γεγονός ότι η youtuber δεν έχει ακόμη διευκρινίσει ποιος είναι ο κακοποιητής της, ο Άρης Μακρής ανέφερε: «Θα την ήθελα την απάντηση, αλλά δεν μπορώ και να πω... δεν έχω κάτι να πω πάνω σε αυτό, εγώ αυτά που είχα να πω τα είπα».
Σε ερώτηση για το αν του κάνει εντύπωση που η Άννα Μαρία Βέλλη διατηρεί τις κοινές τους φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα, ο Άρης Μακρής απάντησε: «Γενικότερα όχι, αν εννοεί εμένα ναι».
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Η ΑΒ Βασιλόπουλος και η Wolt διευρύνουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας ταχύτερη εξυπηρέτηση, μεγαλύτερη κάλυψη και ακόμη πιο εύκολη πρόσβαση στις online αγορές supermarket.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.