My Style Rocks: Οι διαγωνιζόμενες πρέπει να κάνουν εμφανίσεις με λουλούδια

My Style Rocks: Οι διαγωνιζόμενες πρέπει να κάνουν εμφανίσεις με λουλούδια

Παράλληλα μία νέα παίκτρια κάνει την είσοδό της

my_style_183
Μία διαφορετική διαγωνιστική εβδομάδα ξεκινάει σήμερα στο My Style Rocks αφού λόγω της έκτακτης απουσίας του Λάκη Γαβαλά για επαγγελματικούς λόγους, επιστρέφει στη θέση της κριτικής επιτροπής ως guest η fashion editor, Άννα Καψάλη.

Οι διαγωνιζόμενες σήμερα πρέπει να κάνουν εντυπωσιακές εμφανίσεις με λουλούδια, είτε αληθινά είτε συνθετικά, δημιουργώντας ανοιξιάτικες εικόνες. Παράλληλα μία νέα διαγωνιζόμενη κάνει την είσοδό της, η Δήμητρα Μπεσίρη και κάνει αισθητή την παρουσία της από τα πρώτα λεπτά! Η Σιμόν φέρνει στο concept της, τους κήπους της Σιγκαπούρης όμως η Δήμητρα Μπι που έχει βρεθεί πρόσφατα εκεί, κρίνει αρνητικά την εικόνα της Σιμόν. Η Φωτεινή επαναφέρει το θέμα της «κλίκας» εκνευρίζοντας την Μπι που έχει αντίθετη άποψη…

Δείτε το τρέιλερ
My Style Rocks | Trailer | 18/03/2024

Ας γνωρίσουμε καλύτερα τη νέα διαγωνιζόμενη:

Δήμητρα Μπεσίρη

Ηλικία: 29
Επάγγελμα: Μοντέλο – Digital Marketing
ΔΗΜΗΤΡΑ_ΜΠΕΣΙΡΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κιλκίς αλλά μένει στην Αθήνα. Σπούδασε στο τμήμα «Μηχανικών Πληροφορικής» αλλά η αγάπη της ήταν πάντα για τη μόδα. Έχει δουλέψει ως μοντέλο ενώ τώρα ασχολείται επαγγελματικά με τα social media. H μόδα για εκείνη είναι ένας τρόπος έκφρασης «ένας τρόπος να βάζει χρώμα στη γκρίζα καθημερινότητα».

Περιγράφει το στυλ της ως τολμηρό και πολύ χρωματιστό και δηλώνει «Είμαι το girl next door αναβαθμισμένο». Δεν της αρέσουν τα animal prints, τα μπερδεμένα patterns και χρώματα και όταν κάποια δεν ντύνεται με βάση το σώμα της.

Κλείσιμο
Στο Μy Style Rocks έρχεται γιατί θέλει να το ζήσει, θέλει να μάθει περισσότερα για τη μόδα και θεωρεί πως η προβολή θα την βοηθήσει να εξελίξει το προφίλ της στα social media.

MY STYLΕ ROCKS: Καθημερινά στις 16: 15, στον ΣΚΑΪ

Ειδήσεις σήμερα:

Δίκη για τον βιασμό της 12χρονης: Η ανατομία της εισαγγελικής πρότασης που προκαλεί αντιδράσεις

Εκλογές στη Ρωσία: Πούτιν έως το 2030 - Διεθνείς αντιδράσεις

Έκρηξη ηφαιστείου στην Ισλανδία: Οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν - «Η λάβα μπορεί να χυθεί στον Βόρειο Ατλαντικό αν συνεχίσει έτσι»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης