Κέλι Κλάρκσον: Μηνύει τον πρώην σύζυγό της για δεύτερη φορά

Κέλι Κλάρκσον: Μηνύει τον πρώην σύζυγό της για δεύτερη φορά

Η τραγουδίστρια υποστηρίζει ότι ο Μπράντον Μπλάκοστοκ ενήργησε ως μη αδειοδοτημένος ατζέντης, ενώ έκλεινε συναυλίες για εκείνη

clarkson-blackstock
Τέσσερις μήνες πριν, ένας επίτροπος εργασίας της Καλιφόρνιας αποφάνθηκε ότι ο πρώην σύζυγος της Κέλι Κλάρκσον, Μπράντον Μπλάκοστοκ, της χρωστούσε 2,6 εκατομμύρια δολάρια σε προηγούμενες προμήθειες επειδή ξεπέρασε τα νομικά του όρια ως μάνατζέρ της.

Τώρα, η τραγουδίστρια κατέθεσε νέα έγγραφα που υποστηρίζουν ότι μπορεί στην πραγματικότητα να της χρωστάει πολύ περισσότερα.

Η 41χρονη τραγουδίστρια κατέθεσε έγγραφα στο Λος Άντζελες τη Δευτέρα λέγοντας ότι ο Μπλάκοστοκ παραβίαζε στην πραγματικότητα τους κρατικούς κανόνες εργασίας από το 2007, όταν σύναψε προφορική συμφωνία με την «Starstruck Management», την εταιρεία που ίδρυσε ο πατέρας του το 1988.

Επειδή η προηγούμενη απόφαση που εκδόθηκε τον Νοέμβριο έφτανε μόνο μέχρι το 2017, τα νέα έγγραφα της Κλάρκσον, τα οποία περιήλθαν στην κατοχή του PEOPLE, ζητούν «πλήρη και ολοκληρωμένη λογιστική καταγραφή από την Starstruck όλων των χρημάτων που έλαβε η Starstruck, άμεσα ή έμμεσα, σε σχέση με όλα τα συμβόλαια, την απασχόληση ή τις δεσμεύσεις που αφορούν με οποιονδήποτε τρόπο τις προσωπικές υπηρεσίες του [Κλάρκσον]», συμπεριλαμβανομένων των προμηθειών, των αμοιβών, των κερδών, των προκαταβολών και των αμοιβών παραγωγής.
Ο 47χρονος Μπλάκστοκ διετέλεσε μάνατζερ της Κλάρκσον από το 2017 έως το 2020, την ίδια χρονιά που εκείνη υπέβαλε αίτηση διαζυγίου μετά από επτά χρόνια γάμου. Τον Νοέμβριο, ο επίτροπος εργασίας δήλωσε ότι είχε «παράνομα προωθήσει την εργασία της», παραβιάζοντας τον νόμο περί γραφείων ταλέντων της Καλιφόρνιας.

Σύμφωνα με τον νόμο, οι μάνατζερ δεν μπορούν να εξασφαλίζουν ή να προσπαθούν να εξασφαλίσουν εργασία για καλλιτέχνες, εκτός αν ενεργούν σε συνδυασμό με έναν αδειοδοτημένο πράκτορα, και η απόφαση ανέφερε ότι ο Μπλάκστοκ και η «Starstruck Management Group» παραβίασαν τον νόμο σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένης της θητείας της Κλάρκσον ως κριτή στο «Voice» από το 2018.

Ο Μπλάκστοκ - με τον οποίο η τραγουδίστρια έχε μια κόρη 9 χρονών και έναν γιο 7 χρονών - κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης τον Δεκέμβριο και η ακρόαση έχει οριστεί για τον Αύγουστο.

Οι καταθέσεις ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2020, όταν η Starstruck μήνυσε την Κλάρκσον, υποστηρίζοντας ότι της οφείλονται πάνω από 1,4 εκατομμύρια δολάρια σε απλήρωτες προμήθειες. Σε απάντηση, κατέθεσε έγγραφα που κατηγορούν την Starstruck, τον Μπλάκστοκ και τον Νάρβελ (ο πατέρας του Μπλάκστοκ) ότι παραβίασαν τον νόμο περί γραφείων ταλέντων.

Κλείσιμο
Το διαζύγιο της Κλάρκσον από τον Μπλάκστοκ διευθετήθηκε το 2022 και η τραγουδίστρια διατάχθηκε να καταβάλει στον πρώην σύζυγό της εφάπαξ ποσό λίγο πάνω από 1,3 εκατομμύρια δολάρια, καθώς και μηνιαία διατροφή ύψους 45.601 δολαρίων.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

14 και σήμερα για τον στρατιώτη Κασσελάκη: Σε θάλαμο 15 ατόμων και με ειδικό γραφείο στο στρατόπεδο της Θήβας

Ο Μητσοτάκης πήρε τον έλεγχο της υπόθεσης Ασημακοπούλου: Τα μηνύματα και το παρασκήνιο

Επιχείρηση της ΕΛΑΣ στην Πανεπιστημιούπολη μετά τις καταδρομικές επιθέσεις στου Ζωγράφου - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης