Κέλι Κλάρκσον: Εξηγεί γιατί άλλαξε τους στίχους του «Piece by Piece» μετά το διαζύγιό της

Κέλι Κλάρκσον: Εξηγεί γιατί άλλαξε τους στίχους του «Piece by Piece» μετά το διαζύγιό της

Η τραγουδίστρια δημιούργησε μια νέα εκδοχή του κομματιού, μετά τον χωρισμό της από τον Μπράντον Μπλάκστοκ

kelly-klarkson__3_
Η Κέλι Κλάρκσον έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στο διαζύγιό της με τον Μπράντον Μπλάκστοκ, αλλά και το τραγούδι της «Piece by Piece», του οποίου τους στίχους άλλαξε.

Η τραγουδίστρια μίλησε στο «The Tonight Show» και εξήγησε πως δεν μπορούσε να τραγουδήσει πλέον, αυτό το κομμάτι, αφού χώρισε.

«Δυσκολευόμουν να το τραγουδήσω. Σκεφτόμουν πριν από τις συναυλίες ότι δεν θέλω να πω αυτό το τραγούδι. Ήμουν σε μία πολύ διαφορετική κατάσταση, όταν το έγραψα», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως είχε πει στο παρελθόν η τραγουδίστρια, είχε εμπνευστεί το κομμάτι από τη σχέση της με τον Μπλάκστοκ, σε σύγκριση με τον δικό της πατέρα, που ήταν πάντα απών.



«Το κοινό μου ζητά να το ηχογραφήσω από την αρχή. Το ξαναέγραψα κυριολεκτικά μια ώρα πριν ανέβω στη σκηνή στο Βέγκας για να το τραγουδήσω γιατί είπα "δεν μπορώ να τραγουδήσω αυτούς τους στίχους, αλλά ξέρω ότι ο κόσμος θέλει να τραγουδήσω το τραγούδι" και έτσι το άλλαξα αμέσως πριν προβολή», εξήγησε.

«Έβαλα μέσα σε αυτό μια προοπτική και για μένα. Ήταν σαν να έλεγα "ήταν μεγάλη πίεση να βάλεις κάποιον, ξέρεις, να μαζέψει τα κομμάτια από το παρελθόν σου". Έγιναν πολλά για μένα εκείνη την ημέρα, αλλά τελικά λειτούργησε», πρόσθεσε.

Στην πρώτη εκδοχή του τραγουδιού, οι στίχοι λένε: «Κομμάτι κομμάτι με μάζεψε από το έδαφος, που εγκατέλειψες τα πράγματα, κομμάτι κομμάτι γέμισε τα κενά που άφησες μέσα μου, στα έξι μου χρόνια». «Ποτέ δεν φεύγει, ποτέ δεν ζητά χρήματα, νοιάζεται για εμένα, με αγαπά», συνεχίζει.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας της όμως, η Κέλι Κλάρκσον άλλαξε τους στίχους της και αντί να επαινεί τον πρώην σύζυγό της σε αυτούς, αναφέρεται στον εαυτό της. «Μόλις έφυγα, αμέσως μόλις ζήτησε χρήματα, με προσέχω, με φροντίζω, με νοιάζομαι, γιατί με αγαπώ», τραγούδησε. Μάλιστα, άλλαξε και τους στίχους που αναφέρονταν σε εκείνον ως πατέρα των παιδιών της.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Ζεφύρι: Πώς συνέβη η τραγωδία με τον 8χρονο Ρομά ύστερα από πυροβολισμούς

Πόλεμος στο Ισραήλ: Αντίστροφη μέτρηση για τη χερσαία επίθεση των Ισραηλινών στη Γάζα

Ξεσπά κατά των οπαδών της Χαμάς η σύζυγος του Κουρτουά και πρώην υπαξιωματικός του Ισραήλ: «Στηρίζουν την απανθρωπιά»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης