Επιχείρηση στην πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου πραγματοποιούν από νωρίς το πρωί ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ μετά τις καταδρομικές επιθέσεις αγνώστων το τελευταίο διάστημα από τις οποίες προκλήθηκαν καταστροφές σε σχολικά λεωφορεία, ΙΧ και μοτοσικλέτες με την Αστυνομία να αναζητά άτομα τα οποία ενδεχομένως να εμπλέκονται με τις εμπρηστικές επίθεσεις.
Στην επιχείρηση συμμετέχουν αστυνομικοί από τα ΜΑΤ και την ΟΠΚΕ ενώ τις έρευνες στα κτήρια της Πανεπιστημιούπολης πραγματοποιούν άνδρες της Ασφάλειας.
Δείτε φωτογραφίες από την επιχείρηση της ΕΛΑΣ
Κατά πληροφορίες στα κτήρια εντοπίστηκαν τέσσερα άτομα που έχουν προσαχθεί στη ΓΑΔΑ για ανάκριση. Παράλληλα, εντός της Φοιτητικής Εστίας οι Αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν πολεμοφόδια, όπως κοντάρια και μπουκάλια..
Υπενθυμίζεται ότι τόσο για την εμπρηστική επίθεση αυτή όσο και για άλλες που είχαν προηγηθεί υπήρχαν πληροφορίες ότι οι άγνωστοι δράστες είχαν ως ορμητήριο την Πανεπιστημιούπολη.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.