Βέλλη: Κόλαφος εναντίον της φίλος του Μακρή - Μια φορά τον χρόνο τον σκιαγραφεί για κακοποιητή της

Βέλλη: Κόλαφος εναντίον της φίλος του Μακρή - Μια φορά τον χρόνο τον σκιαγραφεί για κακοποιητή της

Κάθε φορά πριν την πρεμιέρα του επαναφέρει το θέμα, λες και όταν της πέφτουν οι followers θέλει να αυτοηρωποιηθεί - Έτσι εξευτελίζεται ο κάθε άνθρωπος που όντως έχει πάθει κάτι, τόνισε

velli_makris839
Η Άννα Μαρία Βέλλη επανέφερε το θέμα της κακοποίησής της από πρώην σύντροφό της στα social media, με πολλούς να θεωρούν ότι αναφέρεται στον Άρη Μακρή. Η ίδια δεν διέψευσε το παραπάνω.

Φίλος και συνεργάτης του τραγουδιστή, ο Γιώργος Καρκάς, είπε στο «Πρωινό» ότι η YouTuber σκιαγραφεί τον Άρη Μακρή ως θύτη στην υπόθεση, κάθε φορά πριν από την πρεμιέρα του τραγουδιστή σε παραστάσεις που συμμετέχει.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czqugnpwlw2h)

Ο Γιώργος Καρκάς είπε πιο συγκεκριμένα: «Αυτό το θέμα είχε πάει πάλι να μας δημιουργήσει πρόβλημα στη δική μας πρεμιέρα τότε στο "Σκρουτζ The Musical" και τώρα δημιουργεί πρόβλημα και στην πρεμιέρα του Άρη. Η συγκεκριμένη κοπέλα, πάντα βγαίνει μια φορά τον χρόνο ή δύο, πριν από μια πρεμιέρα του Άρη και πάντα χωρίς να λέει το όνομα του, μιλάει για αυτή την κακοποίηση, σκιαγραφώντας στην ουσία τον ίδιο».

Στην πορεία, τόνισε ότι η YouTuber κάνει λάθος που επαναφέρει με αυτόν τον τρόπο το θέμα. «Το σέρνει αυτό το θέμα τρία χρόνια σχεδόν. Έχει ξεκινήσει από το 2021 χωρίς να λέει το όνομά του από τη μία και από την άλλη, σαν δίνει σήμα σε όλα τον κόσμο να ξεκινήσει να τον βρίζει και αυτό κάνει κακό στη δουλειά του. Όποιος έχει να πει κάτι, πάει σε αστυνομικό τμήμα. Καταγγελία δεν γίνεται στα κανάλια, ούτε στο ίντερνετ, καταγγελία γίνεται σε εισαγγελική αρχή ή σε αστυνομικό τμήμα» είπε.

Όσο για το γεγονός, ότι η Άννα Μαρία Βέλλη δεν αποκαλύπτει το όνομα του κακοποιητή της για να μην γίνει cancel από ανθρώπους στα social media, ο Γιώργος Καρκάς απάντησε: «Δεν νομίζω να έχει τόση εξουσία στα χέρια της και νομίζω κανένας δεν έχει πλέον τέτοια εξουσία για να κάνει cancel σε κάποιον. Αυτές οι εποχές έχουν περάσει. Ο καθένας μπαίνει στη θέση του ανάλογα με αυτά που κάνει. Υπήρχε μια νοοτροπία που χτίστηκε στο #ΜeΤoo ότι ένα θύμα κακοποίηση μπορεί αν πάει να καταγγείλει ό,τι θέλει όποτε το θέλει. Όχι παιδιά. Αυτό ισχύει μόνο για τα θύματα βιασού., Το Me Too έβαλε σε ένα πλαίσιο βιαστές κακοποιητές, όλα σε ένα και πηγαίνουν και λένε άνθρωποι ότι "ένας πριν κάτι χρόνια μου έριξε σκαμπό". Όχι κούκλα μου νομικά να το δεις, στα πέντε χρόνια είναι πλημμέλημα και έχει παραγραφεί έτσι και αλλιώς».

Στο ίδιο έντονο ύφος, ο ηθοποιός τόνισε ότι με αυτό τον τρόπο, εξευτελίζονται υποθέσεις που πρέπει πράγματι να εξετασθούν.

Όπως είπε: «Δεν μπορεί να βγαίνει ο καθένας και να λέει ό,τι γουστάρει. Όχι καμία Βέλλη δεν έχει την εξουσία να κάνει cancel σε κανέναν Άρη. Αν θέλει να βγει να πει ποιος είναι. Αν όχι, να μην το ξαναπει ποτέ. Πολύ απλά, το σέρνει από το 21 η συγκεκριμένη αυτό. Έτσι εξευτελίζεται ο κάθε άνθρωπος που όντως έχει πάθει κάτι και θα πάει να καταγγείλει κάτι, γιατί θα τον εντάσσουμε σε ένα πλαίσιο γραφικότητας.

Φαίνεται λες και κάθε φορά που της πέφτουν οι followers δεν ξέρω, σαν να θέλει να αυτοηρωποιηθεί και να επαναφέρει αυτό θέμα και να ξανακούσει το όνομά της. Η ίδια η αστυνομία τη σταμάτησε την άλλη φορά και δεν έκατσε στον έλεγχο γιατί είπε "είμαι λίγο γνωστή"».


Ειδήσεις σήμερα:

Όσκαρ 2024: Ο Λάνθιμος στάθηκε επάξια απέναντι στην «ατομική βόμβα» του Οπενχάιμερ

Η στιγμή της ισχυρότατης έκρηξης σε κάβα στην Καλλιθέα - Δείτε βίντεο

Νέο θρίλερ με την Κέιτ Μίντλετον: Πρακτορεία αποσύρουν ως «πειραγμένη» την πρώτη φωτογραφία μετά το χειρουργείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης