Κωνσταντίνα για τη σχέση της με την Άννα Βίσση: Eννοείται ότι υπήρχαν προβλήματα

Κωνσταντίνα για τη σχέση της με την Άννα Βίσση: Eννοείται ότι υπήρχαν προβλήματα

Ήταν καλλιτεχνικά αυτά, δεν ήταν προσωπικά, σχολίασε η τραγουδίστρια

Konstantina_-_vissi
Η Κωνσταντίνα μίλησε για τα προβλήματα που είχε κάποτε με την Άννα Βίσση, τις αντισυμβατικές εμφανίσεις που είχε κάνει, και άλλα, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Για τη φορά που είχε τραγουδήσει πάνω σε άλογο, η τραγουδίστρια σχολίασε: «Στο “Διογένης Palace” εμφανιζόμουν με άλογο στη σκηνή, αλλά η αρχική ιδέα ήταν να εμφανίζομαι με καμήλα. Μετά το άλογο κάναμε παγοπίστα και έβγαινα και χόρευα στον πάγο και ο κόσμος κρατούσε την ανάσα του».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czu8gd94ej8x)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, ανέφερε: «Μετά τη συνεργασία μου με το Φοίβο στο “Δηλητήριο” μου πρότειναν να κάνω ολόκληρο άλμπουμ μαζί του, αλλά πίστευα ότι δεν ήταν καλό για μένα εκείνη τη στιγμή».

Για τη σχέση της με την Άννα Βίσση, η Κωνσταντίνα σημείωσε: «Τότε εννοείται ότι υπήρχαν προβλήματα με την Άννα Βίσση, αλλά και με άλλους πολλούς. Αυτά πέρασαν, έφυγαν. Ήταν καλλιτεχνικά αυτά, δεν ήταν προσωπικά, γιατί και κάθε φορά που βρισκόμαστε με την Άννα μιλάμε και είμαστε μια χαρά».

Ειδήσεις σήμερα:

Παραιτείται ο γ.γ. του υπουργείου Εσωτερικών - Συνεργάτης του διέρρευσε τη λίστα αποδήμων στην Ασημακοπούλου τον Μάιο του '23

Serial killer συμμετείχε σε τηλεπαιχνίδι ενώ η αστυνομία τον έψαχνε για βιασμούς και δολοφονίες παιδιών - Δείτε βίντεο

Πώς έπιασαν τους απατεώνες στη Μονή Αββακούμ στην Κύπρο - Σε 4 χρόνια έστησαν «βιομηχανία θαυμάτων», μάζεψαν πάνω από 800.000 ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης