Κωνσταντίνα: Όσοι πάνε στα talent show δεν έχουν άλλη επιλογή, πρέπει να αναδειχθούν

Κωνσταντίνα: Όσοι πάνε στα talent show δεν έχουν άλλη επιλογή, πρέπει να αναδειχθούν

«Να το έχουν υπόψιν τους ότι δεν φτάνει το ταλέντο» τόνισε

konstantina
Η Κωνσταντίνα έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην κόρη της, την πορεία της στο τραγούδι, αλλά και την υποψηφιότητά της ως δημοτική σύμβουλος.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» και αρχικά, ανέφερε: «Ετοιμάζομαι να κατέβω υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Παπανικολάου. Ασχολούμουν με τα κοινά πολλά χρόνια. Τώρα που έχω τον χρόνο, θα ήθελα μέσα από αυτό να είμαι κοντά στον κόσμο, όπως είμαι τόσα χρόνια, αλλά με λίγο διαφορετικό τρόπο».

«Τώρα που η δουλειά μας δεν είναι έξι μέρες τη βδομάδα πια, το να υπάρχει μια δραστηριότητα να είμαι κοντά στον κόσμο είναι σαν ψυχοθεραπεία», συμπλήρωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cuy4o51exbc1)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, εξήγησε πως αυτό που την έκανε να αλλάξει λίγο το πρόγραμμα της δουλειάς της ήταν η κόρη της. «Τότε οι εποχές είχαν πολύ τρέξιμο, δεν είχα χρόνο για τη Χριστίνα και κάποια στιγμή μου είπε "μαμά, μου λείπεις". Εκεί κατάλαβα ότι έπρεπε να χαλαρώσω λίγο», ανέφερε.

«Τύψεις δεν έχω, γιατί όταν μου το είπε, το σκέφτηκα σοβαρά, χαλάρωσα τους τόνους, ήμουν δίπλα της κι έβγαλα ένα παιδί που είμαι πολύ περήφανη για αυτό. Η κόρη μου είναι 27 χρονών τώρα. Βλέπω να έχει έναν δυναμισμό, να είναι ανεξάρτητη, να παλεύει μόνη της, στοιχεία που έχω κι εγώ. Είναι ένα παιδί που μπορεί να σταθεί στα πόδια της και να αντιμετωπίσει όλες τις καταστάσεις», δήλωσε για την κόρη της.

«Έχει αγωνιστικότητα κι είναι ένα παιδί που πατάει στα πόδια του. Παίζει πιάνο, αλλά δεν νομίζω ότι ήθελε να τραγουδήσει ποτέ. Ξεκίνησα να κάνω μαθήματα πιάνου, ήταν το όνειρό μου και χαίρομαι που εκείνη έχει αυτή την επαφή με το πιάνο. Δεν θα είχα αντίρρηση να ασχοληθεί με το τραγούδι. Πρέπει να είμαστε μαζί τους σε όποια επιλογή κάνουν. Η Χριστίνα ήθελε να σπουδάσει ναυτιλιακά, δουλεύει σε μια εταιρεία κι είναι ευχαριστημένη. Και μόνο που έχει επαφή με τη μουσική με αυτόν τον τρόπο, μου αρέσει. Η μουσική ανοίγει το πνεύμα», συμπλήρωσε.

Τέλος, μίλησε για τα talent show που προβάλλονται στην τηλεόραση, ενώ αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει σε ένα ως κριτής.

«Δεν έχω χρόνο για να πάω κριτής σε ένα talent show. Όσοι πάνε, δεν έχουν άλλη επιλογή, πρέπει να αναδειχθούν. Δεν φτάνει μόνο το ταλέντο, αλλά πρέπει να δεις πώς θα διαχειριστείς την πορεία σου για να κάνεις καριέρα. Παίζει ρόλο η στάση σου απέναντι στον κόσμο και τους συναδέλφους σου. Πρέπει να βάλεις πλάνα και να τα υλοποιείς. Να το έχουν υπόψιν τους ότι δεν φτάνει το ταλέντο. Κι επειδή ζούμε στην εποχή της ταχύτητας, είναι ακόμα πιο δύσκολο», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Βάρκιζα: 87χρονος ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε τον 40χρονο στην παραλιακή - Δείτε βίντεο

Market Pass 2: Ανατροπή με τις αιτήσεις που ξεκινούν στα μέσα Σεπτεμβρίου

Φρίκη στο Τέξας: Ένας 18χρονος βίασε και στραγγάλισε την 11χρονη που βρέθηκε νεκρή κάτω από το κρεβάτι της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης