Κωνσταντίνα: Δεν έχω ανάγκη από σύντροφο και σχέση

Κωνσταντίνα: Δεν έχω ανάγκη από σύντροφο και σχέση

«Έχω δώσει και έχω πάρει πάρα πολλή αγάπη, είμαι γεμάτη» πρόσθεσε η τραγουδίστρια

konstantina__1_
Η Κωνσταντίνα έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την πορεία της στη μουσική, τον πατέρα της που αγνοείται, αλλά και τη σχέση της με την κόρη της.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» κι αρχικά, δήλωσε: «Είμαι γεμάτη, έχω ζήσει δόξες, έκανα την οικογένειά μου, τα χρόνια περνάνε και κάνουμε αυτά που μπορούμε. Η μεγάλη ανατροπή ήταν το ντουέτο με τον Χριστοδουλόπουλο κι όλοι έλεγαν πώς θα τραγουδήσω αυτό το τραγούδι. Για αρκετά τραγούδια που έχω πει, νιώθω περήφανη, όπως το "Μια Ελλάδα φως" που είναι πολύ επίκαιρο, με τα μάρμαρα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cxi46n1h8gpd)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην Κύπρο και τους γονείς της. «Η Κύπρος είναι η γενέτειρά μου, τα εδάφη που είναι θαμμένη η μάνα μου και περιμένω ακόμα να μάθω για τον πατέρα μου που είναι αγνοούμενος. Είναι ένα αδικημένο νησί», είπε.

Αναφορικά με την κόρη της, Χριστίνα, δήλωσε: «Μένω ακόμα μαζί με την κόρη μου. Με τη Χριστίνα τα πάμε πάρα πολύ καλά, έχω επενδύσει σε αυτή τη σχέση. Όταν μου έκανε παράπονα ότι λείπω, χαλάρωσα πολύ τους ρυθμούς μου και ήμουν δίπλα της. Στα πολύ δύσκολα θέματα, τα βρίσκουμε πολύ. Είμαστε φίλες τώρα. Με νοιάζει να είναι ευτυχισμένη με ό,τι επιλέξει στη ζωή της».

Τέλος, για την προσωπική της ζωή, αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, είπε: «Δεν έχω ανάγκη από σύντροφο και σχέση. Έχω δώσει και έχω πάρει πάρα πολλή αγάπη, είμαι γεμάτη. Ετοιμάζω έναν δίσκο, με πιάνο και φωνή, από έναν μονόλογο που κάναμε περιοδεία το καλοκαίρι με τη ζωή του Αττίκ».


Ειδήσεις σήμερα:

Live update: Λεπτό προς λεπτό η επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα

Ξένα ΜΜΕ για επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα: Νέα σελίδα στις σχέσεις Eλλάδας και Τουρκίας

Νέα Αριστερά: H απάντηση για τις σελίδες στο Facebook - «Αυτοί είναι οι μόνοι επίσημοι λογαριασμοί»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης