Ματθίλδη Μαγγίρα: Έχω περάσει κατάθλιψη, μπορώ να την αναγνωρίσω σε ανθρώπους

Ματθίλδη Μαγγίρα: Έχω περάσει κατάθλιψη, μπορώ να την αναγνωρίσω σε ανθρώπους

«Θεωρούσα ότι είναι δική μου αποτυχία, γιατί η γυναίκα κρατάει το σπίτι» είπε για τον χωρισμό της

mathildi-maggira
Η Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, τον χωρισμό της, αλλά και την περίοδο που πέρασε κατάθλιψη.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» κι αρχικά, δήλωσε: «Με άριστα το 10, θα έβαζα 8 στην τρέχουσα ψυχολογική μου κατάσταση. Ήμουν πολύ οξύθυμη, αλλά πλέον δεν τσιμπάω. Ως άνθρωπος είμαι δυναμική, επαναστάτρια και πλέον, είμαι κι ευτυχής. Ευτυχής είναι εκείνος που έχει εναρμονιστεί με τον εαυτό του, δεν αγχώνεται και έλκει πλέον, τα πράγματα».

Όσο για την παιδική της ηλικία, είπε: «Ως παιδί ακολουθούσα τα θέλω μου, δεν μάσαγα με τα πρέπει. Σε ηλικία 2 ετών, έφευγα από το σπίτι, χωρίς να το πω στους γονείς μου, με έβρισκαν κι έτρωγα ξύλο. Ήξερα από 2 ετών τι ήθελα να κάνω στη ζωή μου, να τραγουδάω, να χορεύω και να παίζω. Όταν γεννήθηκε η Μπέττυ, ήμουν ήδη 5 χρονών και μου δόθηκε η ευθύνη να προσέχω τη μικρή. Έμαθα από μικρή την έννοια της ευθύνης κι ευγνωμονώ τους γονείς μου γι' αυτό».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cztchozlq59l)

Η Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε επιπλέον, για τον ρόλο που παίζει στη ζωή της ο έρωτας, ενώ αναφέρθηκε και στον χωρισμό της.

«Ο έρωτας είναι ο πιο δυνατός αντικατοπτρισμός για την προσωπική μας εξέλιξη. Στην αρχή μιας σχέσης, τα βλέπεις όλα καλά, μετά φεύγει ο έρωτας κι έρχεται ο ξενέρωτας. Ό,τι βλέπω στον άλλο και με ξενερώνει, σημαίνει ότι το έχω κι εγώ. Τη βαριέμαι πολύ την καψούρα. Τον γάμο και την οικογένεια τα σκεφτόμαστε από μικροί, γιατί αυτό είναι το πρόγραμμα που μας βάζουν. Μια γυναίκα από τη φύση της νιώθει μέσα της ότι θέλει να κάνει παιδί. Η μητρότητα είναι ένα κομμάτι, το οποίο αν δεν βιώσεις, δεν το γνωρίζεις. Έκανα φυσιολογική γέννα, βίωσα όλο τον πόνο. Μετά τη γέννα, ένιωθα ότι έχω τη δύναμη να σταματήσω μια νταλίκα», σημείωσε.

Για τον χωρισμό της είπε: «Ένας χωρισμός είναι κι ένας θάνατος. Στον χωρισμό αυτό που σε πονάει είναι η απότομη αποκοπή από μια συνήθεια. Έχω περάσει κατάθλιψη, μπορώ να την αναγνωρίσω σε ανθρώπους. Μου πήρε χρόνια να αποφασίσω να χωρίσω. Θεωρούσα ότι είναι δική μου αποτυχία, γιατί η γυναίκα κρατάει το σπίτι. Προτεραιότητά μου είναι να τα έχω καλά με εμένα, για να μπορώ να φροντίζω το παιδί μου κι όσους το χρειάζονται».

Η ηθοποιός μίλησε επίσης, για τη Eurovision, την οποία είχε παρουσιάσει στο παρελθόν. «Η παρουσίαση του εθνικού τελικού για τη Eurovision ήταν πολύ ωραία εμπειρία. Δεν με τραβάει η Eurovision πλέον. Δεν μου άρεσε το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει φέτος. Ήταν άλλη εποχή, όταν στέλναμε τα έθνικ τραγούδια. Τώρα θέλει κάτι άλλο».

Τέλος, υποστήριξε πως είχε μια μεταφυσική εμπειρία στο παρελθόν. «Είναι άλλο το "εγώ" κι άλλο ο εαυτός μας. Είχα μια μεταφυσική εμπειρία, κάτι άυλο εμφανίστηκε, αλλά η παρουσία του ήταν πολύ έντονη σε εμένα, ήταν το "εγώ" μου κι ήταν τεράστιο. Τρόμαξα. Μετά από καιρό, μου ήρθε μια πληροφορία ως σκέψη. Κατάλαβα πως όταν ξεκινάω λέγοντας "εγώ", μιλάει το "εγώ" μου», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Φρίκη στην Τουρκία: Σκότωσε τη σύζυγο με 16 μαχαιριές και την κόρη με 12 όταν προσπάθησε να τον σταματήσει

Βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας

Στα σκαριά η νέα επίσκεψη Μητσοτάκη στον Λευκό Οίκο τον Απρίλιο - Κρίσιμο ταξίδι στην Αίγυπτο την Κυριακή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης