Ματθίλδη Μαγγίρα: Kάποιοι δημοσιογράφοι γράφουν ψέματα για εμένα γιατί μου λένε ότι «πουλάω»

Ματθίλδη Μαγγίρα: Kάποιοι δημοσιογράφοι γράφουν ψέματα για εμένα γιατί μου λένε ότι «πουλάω»

Διαβάστε την πρόσφατη συνέντευξη της ηθοποιού

maggira-5253
Η Ματθίλδη Μαγγίρα αναφέρθηκε πρόσφατα, στα ψέματα που έχουν γραφτεί κατά καιρούς για εκείνη από κάποιους δημοσιογράφους. Σε συνέντευξή της στο Secret, η ηθοποιός περιέγραψε μεταξύ άλλων, ένα περιστατικό όπου δημοσιογράφοι είχαν γράψει ψευδώς ότι είχε φάει χαστούκι από τον συνάδελφό της, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη. Όπως ανέφερε, είχε ζητήσει τότε να διορθώσουν την είδηση, αλλά της ειπώθηκε ότι «εσείς πουλάτε». 

«Οι δημοσιογράφοι έχουν ξεπεράσει τα όρια πάρα πολλές φορές και πολλά ψέματα έχουν γράψει. Ιστορίες ολόκληρες βγάζανε, ενώ δεν με έπαιρνε κανένας να ρωτήσει. Δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτά που με ενοχλούνε. Όταν είναι κάτι σοβαρό, κινούμαι νομικά. Πρώτα θα πάρω τον δημοσιογράφο – θεωρώ ότι αυτό είναι το σωστό» είπε αρχικά η Ματθίλδη Μαγγίρα και πρόσθεσε:

«Είχανε γράψει παλιά, όταν έκανα το «Σεσουάρ για δολοφόνους» στο θέατρο, ότι είχα φάει χαστούκι από τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη. Είχε γίνει μια μανούρα. Το χαστούκι δεν το είχα φάει εγώ, άλλη το έφαγε, αλλά εμένα γράψανε. Παίρνω το έντυπο, ζητάω τον αρχισυντάκτη και λέω: “Γράψατε κάτι, έγινε μια μανούρα, αλλά με εμένα δεν είχε καμία σχέση αυτό και θα ήθελα να το διορθώσετε γιατί δίνει άλλη εικόνα για εμένα”. Λέει: “Ναι, το ξέρουμε, αλλά εσείς πουλάτε”. Τι θα πει πουλάω; Με βγάζεις εμένα για άτομο που τρώει χαστούκια; Θέλω να πω ότι είναι πολλά μέσα σε αυτά τα 30 χρόνια που είμαι σε αυτόν τον χώρο».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Ειδήσεις σήμερα: 

Τρομακτικό βίντεο: Καρχαρίας 100 κιλών δάγκωσε κολυμβήτρια στις Μαλδίβες

Έξι νεκροί σε τροχαίο στην Εγνατία - ΙΧ με παράνομους μετανάστες μπήκε στο αντίθετο ρεύμα

Δείτε βίντεο: «Σεισμός» στην πρώτη Ανάσταση στη Χίο με τον ιερέα που έχει γίνει viral για το σάλτο του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης