Γιώργος Τσαλίκης: Έχουν υπάρξει εμμονικοί θαυμαστές, μιλάμε για καταστάσεις παθοψυχολογίας

Γιώργος Τσαλίκης: Έχουν υπάρξει εμμονικοί θαυμαστές, μιλάμε για καταστάσεις παθοψυχολογίας

«Στη βόλτα που κάνω μέσα στον κόσμο κάθε βράδυ, το χούφτωμα πάει σύννεφο» είπε για τις εμφανίσεις του σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας

giorgos-tsalikis
Ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Χρήστος Μενιδιάτης μίλησαν για τη συνεργασία τους σε ένα νέο βιντεοκλίπ, ενώ αναφέρθηκαν επιπλέον, σε ευτράπελα που τους έχουν τύχει πάνω στην πίστα.

Οι δύο τραγουδιστές μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», που τους συνάντησε στα γυρίσματα του κλιπ.

Πρώτος ο Γιώργος Τσαλίκης ανέφερε: «Με τον Χρήστο έχουμε περάσει 6 μήνες μαζί σε ένα μαγαζί, αυτή την καταπληκτική συνεργασία την επισφραγίζει και ένα ντουέτο».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο οποίος και δήλωσε: «Ο Γιώργος διακόπτει το πρόγραμμα για τον οποιονδήποτε λόγο, άλλα με όμορφο τρόπο».

Ο Γιώργος Τσαλίκης περιέγραψε ένα περιστατικό που του έχει τύχει στη σκηνή. «Ένα βράδυ, ένα ζευγάρι ήθελε να μας δει και δεν είχε πού να αφήσει το μωρό, του έβαλαν ωτοασπίδες και το έφεραν στο μαγαζί», είπε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czqtc9zsp7ux)

Έπειτα, πρόσθεσε: «Φέτος είχα δύο προτάσεις γάμου, αρνήθηκε η κοπέλα και παρολίγο ο γαμπρός να βάλει τα κλάματα πάνω στη σκηνή, εγώ καπάκι είπα το "Απαγορευμένο" για να αποσυμφορηθεί η φάση. Επίσης, έχει τύχει να έρθει να μου ζητήσει μια παρέα επισταμένως να χορέψει ένα παιδί ζεϊμπέκικο. Κάποια στιγμή στραβώνω και τους λέω "καλά γιατί δεν έρχεται να μου το πει ο ίδιος;". Ήρθε ένα παιδί σε αμαξίδιο ανέβηκε στην πίστα και χόρεψε ζεϊμπέκικο, ήταν από τα πιο συγκινητικά βίντεο που έχω ανεβάσει στο Instagram μου».

Ο Χρήστος Μενιδιάτης είπε: «Έχω πέσει από την πίστα, πολλές φορές φέτος. Βρίσκαμε λόγους να γελάμε και να πειράζουμε ο ένας τον άλλο. Την προηγουμένη Παρασκευή, μιλήσαμε με τον Γιώργο και ήταν στο νοσοκομείο με πνευμονία, πήρε χαρτί, υπέγραψε ο ίδιος και είπε ότι δεν μπορεί να κάτσει άλλο μέσα στο νοσοκομείο και το βράδυ ήρθε στο μαγαζί. Κανείς δεν κατάλαβε τίποτα, ούτε και εγώ. Ήρθε με την ίδια ενέργεια και χαμόγελο».

Κλείσιμο
Τέλος, ο Γιώργος Τσαλίκης αναφέρθηκε στους εμμονικούς θαυμαστές. «Έχουν υπάρξει εμμονικοί θαυμαστές, μιλάμε για καταστάσεις παθοψυχολογίας, όπου επιλήφθηκε η αστυνομία. Στη βόλτα που κάνω μέσα στον κόσμο κάθε βράδυ, το χούφτωμα πάει σύννεφο, είμαι πλέον συνηθισμένος σε αυτό. Αν το έκαναν αυτό σε μια τραγουδίστρια και υπήρχε ντοκουμέντο θα έβγαινε και θα έλεγε "σεξουαλική παρενόχληση". Εγώ το βλέπω σαν μια βλακεία. Είναι μία χαζή πράξη που δεν θα έπρεπε να γίνεται», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης