Γιώργος Τσαλίκης: Έχω επιλέξει στη ζωή μου να ταΐζω τον Άη Γιώργη και όχι τον δράκο

Γιώργος Τσαλίκης: Έχω επιλέξει στη ζωή μου να ταΐζω τον Άη Γιώργη και όχι τον δράκο

«Η ζωή μας έχει και φως και σκοτάδι» πρόσθεσε ο τραγουδιστής

giorgos-tsalikis
Ο Γιώργος Τσαλίκης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στη στάση ζωής του, αλλά και την καριέρα του στη μουσική.

Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» κι αρχικάα, ανέφερε: «Η ζωή μας έχει και φως και σκοτάδι. Έχω επιλέξει στη ζωή μου να ταΐζω τον Άη Γιώργη και όχι τον δράκο».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε για την εκπομπή: «Για αυτό αγαπώ και το "Πάμε Δανάη", γιατί έχει μεγάλη ευθύνη στην τηλεόραση, γιατί εκπαιδεύετε τον κόσμο στο τι του αρέσει να βλέπει. Δεν σας λέει ο κόσμος τι θέλει να βλέπει. Είστε μια εκπομπή με επίπεδο και γι' αυτό σας θαυμάζω».

Όσο για τις συνεργασίες που επιλέγει, δήλωσε: «Είμαι 25 χρόνια στη δουλειά κι επιλέγω πια πού θέλω να είμαι και το ακολουθώ και στη ζωή μου αυτό. Επιλέγω να έρχομαι σε επαφή με ανθρώπους που έχουν φως μέσα τους. Επιλέγω να είμαι σε καταστάσεις που υπάρχει η προοπτική, τα κακώς κείμενα να αλλάξουν, γιατί αλλιώς το περιβάλλον γίνεται τοξικό και δεν μου αξίζει και δεν αξίζει σε κανέναν άνθρωπο».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy0p86qi1fyh)

Για τη σχέση του με την τηλεόραση, σε σύγκριση με το τραγούδι, είπε: «Αντιμετώπισα δυσκολίεες στην τηλεόραση, που δεν είναι ο τομέας μου. Την πίστα την ορίζω πια, είναι η προέκταση του καναπέ μου. Την τηλεόραση δεν την θεωρούσα ποτέ σπίτι μου. Δεν μπορώ να ανατρέχω την τοξικότητα σε κάτι που δεν είναι ο τομέας μου. Στο τραγούδι είμαι 25 χρόνια και με τους συνεργάτες μου είμαστε μια παρέα με ευδιάκριτους ρόλους που υπάρχει αγάπη και σεβασμός. Καλό είναι να μην περνάμε τα όρια του άλλου και τον κάνουμε να νιώσει άβολα».

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε επίσης, στα πισώπλατα χτυπήματα που δέχτηκε. «Και με χτύπησαν πισώπλατα και με πλήγωσαν, αλλά ποτέ δεν είπα θα τα παρατήσω. Και αυτό είναι και το μήνυμα που περνάω στους γιους μου. Δεν τα παρατάμε ποτέ. Έχουμε υπομονή, πίστη και στόχο. Στον στόχο μας, που είναι ένας, μπορεί κάποιος άθελά του ή ηθελημένα να σε αποσπάσει. Όταν έχεις ξεκάθαρο στόχο δεν "βλέπεις" τίποτα άλλο. Όλα μπορούμε να τα προσπεράσουμε σε αυτή τη ζωή, αρκεί να μην ξεφεύγουμε από τον άξονά μας», τόνισε.

Τέλος, μίλησε για την οικογένειά του. «Έχω τρία πολύ καλόψυχα παιδιά. Έχω κάνει άπειρα λάθη και τα έχουμε συζητήσει και έχουμε ζητήσει τις συγγνώμες μας. Με σέβονται, με θαυμάζουν και τους θαυμάζω. Έχω και τη σύζυγό μου, τη Δώρα, που τα μάτια της δεν μεγαλώνουν. Είναι και θα είναι το κοριτσάκι που αγάπησα και τα μάτια της είναι ίδια. Έχουμε τρία πολύ καλά παιδιά κι όταν με κρίνουν, δεν με κρίνουν στην ουσία, αλλά με προστατεύουν», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Στα δικαστήρια ο Νορβηγός που σκότωσε τον αστυνομικό σε μπαρ της Θεσσαλονίκης - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Βίντεο-ντοκουμέντο από την ένοπλη ληστεία 16χρονου σε φαρμακείο στον Χολαργό

Με χειροπέδες για να ορκιστεί ο Κασιδιάρης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης