Ενώ ο Ράιαν Γκόσλινγκβρισκόταν στο Dolby Theatre το βράδυ της Κυριακής για την τελετή απονομής των Όσκαρ, η Εύα Μέντες βρισκόταν στο σπίτι τους, για να προσέχει τα παιδιά τους.
Η διάσημη ηθοποιός ωστόσο, θέλησε να δείξει τη στήριξή της στον αγαπημένο της κι έτσι, ήταν εκείνη που τον συνόδευσε μέχρι εκεί. Ο ηθοποιός ήταν υποψήφιος για το Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού, με το «I'm just Ken» από την ταινία «Barbie».
Αφού φωτογραφήθηκε στα καμαρίνια, η Εύα Μέντες επέστρεψε στο σπίτι τους για να παρακολουθήσει την απονομή.
Αργότερα μάλιστα, ανάρτησε τα στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κι έστειλε το μήνυμά της στον αγαπημένο της.
Αρχικά, δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο έξω από το καμαρίνι του Ράιαν Γκόσλινγκ και στη λεζάντα έγραψε: «Πάντα δίπλα στον άντρα μου».
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.