Παναγιώτης Βασιλάκος: Αντέδρασε σε ερώτηση για τη Νικολέτα του Bachelor - Έχω σχέση, τι με ρωτάς;

Παναγιώτης Βασιλάκος: Αντέδρασε σε ερώτηση για τη Νικολέτα του Bachelor - Έχω σχέση, τι με ρωτάς;

«Άντε πάλι, είμαι σε σχέση σου έχω πει τι με ρωτάς αυτό το πράγμα;» είπε στη ρεπόρτερ που τον ρώτησε για την πρώην σύντροφό του - Δείτε το βίντεο

vasilakos_-tzompanidou393
Ο Παναγιώτης Βασιλάκος ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια δηλώσεων που έκανε, για τη σχέση που έχει σήμερα με την πρώην σύντροφό του, Νικολέτα Τσομπανίδου.

Ήταν η νικήτρια του πρώτου «Bachelor», το ριάλιτι γνωριμιών, όπου ο Παναγιώτης Βασιλάκος έψαχνε την ιδανική σύντροφο για εκείνον.

Όταν ρεπόρτερ του «MEGA Καλημέρα» τον ρώτησε για το πώς είναι οι σχέσεις τους μετά τον χωρισμό τους, ο πρώην Bachelor αντέδρασε με αμηχανία, μιας και λίγο πιο πριν μιλούσε για την νυν σύντροφό του. «Άντε πάλι, είμαι σε σχέση σου έχω πει τι με ρωτάς αυτό το πράγμα;» της απάντησε αρχικά και στην πορεία πρόσθεσε:

«Εντάξει, μπορεί σε μια γιορτή να στείλουμε ένα χρόνια πολλά, θέλω να είναι καλά η Νικολέτα και η οικογένειά της, εννοείται».


Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czqqdy5utfsx)

Σε παλιότερες δηλώσεις του, ο Παναγιώτης Βασιλάκος είχε αναφερθεί ξανά στην πρώην σύντροφό του, Νικολέτα Τσομπανίδου και είχε εκφράσει το παράπονό του, σχετικά με όσα είχαν ειπωθεί για το δαχτυλίδι αρραβώνων που της είχε δώσει.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgwp6r993vv5)
«Καλά κάνει και έχει προχωρήσει στη ζωή της. Το μόνο λάθος της Νικολέτας που λέει σε κάθε συνέντευξη είναι ότι το δαχτυλίδι είναι από την παραγωγή. Δεν έχει καταλάβει ακόμη τη σημασία.

Θα το ξαναπώ για μία και τελευταία φορά. Μπορεί να πήρε η παραγωγή το δαχτυλίδι της Νικολέτας αλλά της το έδωσα εγώ. Μπορεί να το έδινα στη Βίβιαν. Αυτό το δαχτυλίδι θα ήθελαν πολλές από το Bachelor» είχε αναφέρει και στη συνέχεια, τόνισε:

«Δεν θα κάναμε ψεύτικη σχέση με τη Νικολέτα μόνο και μόνο για τα μάτια του κόσμου. Ήταν και ένα δύσκολο κομμάτι, γιατί λέγαμε ότι να πούμε τώρα ότι χωρίσαμε, θα μας πουν όλοι ψεύτες. Οπότε είπαμε να τους αφήσουμε όλους να νομίζουν ό,τι θέλουν»


Ειδήσεις σήμερα:

Όσκαρ 2024: Ο Λάνθιμος στάθηκε επάξια απέναντι στην «ατομική βόμβα» του Οπενχάιμερ

Η στιγμή της ισχυρότατης έκρηξης σε κάβα στην Καλλιθέα - Δείτε βίντεο

Νέο θρίλερ με την Κέιτ Μίντλετον: Πρακτορεία αποσύρουν ως «πειραγμένη» την πρώτη φωτογραφία μετά το χειρουργείο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης