Παναγιώτης Βασιλάκος: Μετά το Bachelor δέχτηκα τηλεοπτικές προτάσεις που δεν μου ταίριαζαν

Παναγιώτης Βασιλάκος: Μετά το Bachelor δέχτηκα τηλεοπτικές προτάσεις που δεν μου ταίριαζαν

Τι είπε για τη νέα του σύντροφο αλλά και τη Νικολέτα Τσομπανίδου

vasilakos_1
Ο πρώτος Έλληνας Bachelor, Παναγιώτης Βασιλάκος μίλησε στο «Happy Day» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε μετά το τέλος του παιχνιδιού, στη νέα του σύντροφο και τον λόγο που δεν την εμφανίζει δημόσια, καθώς και στη Νικολέτα Τσομπανίδου.

«Δέχτηκα κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις, οι οποίες ένιωθα ότι δεν μου ταίριαζαν. Κάποια στιγμή με πήρε ο Κοκλώνης για να συμμετέχω στο J2US. Κάποια στιγμή τον πήρα εγώ τηλέφωνο, αλλά δεν προχώρησε. Είχα προτάσεις για πάνελ σε εκπομπές σε άλλα κανάλια. Ίσως εμένα δεν μου ταιριάζει το πάνελ. Το θέμα είναι ποιος θα ήταν ο ρόλος μου; Τι θα σχολίαζα; Δεν μου αρέσει να σχολιάζω τις ζωές των άλλων», είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Για τη Νικολέτα Τσομπανίδου, σημείωσε ότι «καλά κάνει και έχει προχωρήσει στη ζωή της. Το μόνο λάθος της Νικολέτας που λέει σε κάθε συνέντευξη είναι ότι το δαχτυλίδι είναι από την παραγωγή. Δεν έχει καταλάβει ακόμη τη σημασία.

Θα το ξαναπώ για μία και τελευταία φορά. Μπορεί να πήρε η παραγωγή το δαχτυλίδι της Νικολέτας αλλά της το έδωσα εγώ. Μπορεί να το έδινα στη Βίβιαν. Αυτό το δαχτυλίδι θα ήθελαν πολλές από το Bachelor».

«Δεν θα κάναμε ψεύτικη σχέση με τη Νικολέτα μόνο και μόνο για τα μάτια του κόσμου. Ήταν και ένα δύσκολο κομμάτι, γιατί λέγαμε ότι να πούμε τώρα ότι χωρίσαμε, θα μας πουν όλοι ψεύτες. Οπότε είπαμε να τους αφήσουμε όλους να νομίζουν ό,τι θέλουν» συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος αποκάλυψε ότι είναι ερωτευμένος τώρα. «Είμαι με μία κοπέλα, αλλά θέλω να είμαι σίγουρος πριν την εμφανίσω, μετά από όλο αυτό. Είναι σχετικά πρόσφατη σχέση. Φοβάμαι μη δεχτεί επίθεση από τα social. Η κοπέλα μου έχει ψάξει το κινητό μου, με ενοχλεί τόσο νωρίς. Η σχέση ξεκίνησε λίγο μετά το καλοκαίρι. Δεν έχουμε βγει έξω μαζί, έχουμε πάει έναν περίπατο αλλά δε μας έχουν πάρει χαμπάρι».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgwp6r993vv5-st)


Ειδήσεις σήμερα:

Ένοχη για απάτη σε βάρος επενδυτών η Ελίζαμπεθ Χολμς, πρωταγωνίστρια του σκανδάλου Theranos

Τραγωδία στην Άρτα: Το πάθος για το κυνήγι και η μοιραία κατάληξη - Θρήνος για τον 33χρονο, αγωνία για τον 16χρονο

«Έκτακτο πλάνο» για την αναχαίτιση της μετάλλαξης Omicron, σε συναγερμό δημόσιος και ιδιωτικός τομέας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης