Μαρία Κανελλοπούλου: Συγκινήθηκε μετά από αναφορά στη Νατάσα Μανίσαλη

Μαρία Κανελλοπούλου: Συγκινήθηκε μετά από αναφορά στη Νατάσα Μανίσαλη

«Βλέπω που ξαπλώνουν στα κρεβάτια για να κόψουν τα ψωμάκια κι άλλοι βρίσκονται εκεί για πολύ δυσάρεστο λόγο» είπε ιδιαίτερα φορτισμένη

mariakanelopoylo34
Η Μαρία Κανελλοπούλου έκανε μια αναφορά στις πλαστικές επεμβάσεις και εξήγησε τον λόγο που η ίδια δεν θα υπέβαλε τον εαυτό της ποτέ σε μια τέτοια διαδικασία.

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο «Στούντιο 4» και όταν η συζήτηση έφτασε εκεί, έκανε μια αναφορά στην απώλεια της καλής της φίλης και συναδέλφου, Νατάσας Μανίσαλη, η οποία πέθανε το 2016, νικημένη από τον καρκίνο.

Η Μαρία Κανελλοπούλου είπε αρχικά: «Δεν τα θέλω αυτά, φοβάμαι τους γιατρούς δεν τους θέλω».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czlxetoxi3u9)

Η Μαρία Κανελλοπούλου συνέχισε φανερά φορτισμένη: «Σκέφτομαι και κάτι άλλο να σου πω, το οποίο μετά την απώλεια της Νατάσας Μανίσαλη, μου έγινε πολύ... ότι υπάρχουν γυναίκες που εντάξει δικαίωμά τους είναι, ξαπλώνουν στα χειρουργικά κρεβάτια και κόβουν ψωμάκια και.. και υπάρχουν άνθρωποι που είναι στα κρεβάτια για πολύ δυσάρεστο λόγο... το ξέρω ότι δεν είναι έτσι. Και να σου πω κάτι ας κάνουν ό,τι θέλουν, το δικαιούνται δικό τους είναι το πρόσωπο και το σώμα, αλλά εγώ δεν δεν μπορώ να φύγω από αυτό το πράγμα, έχω δει ανθρώπους να βασανίζονται τόσο πολύ που μου φαίνεται λίγο σαν... Γερνάμε ρε παιδί μου».


Ειδήσεις σήμερα:

Οργή με τη φωτογραφία ασθενή που περιμένει να συνέλθει από μέθη σε καρέκλες νοσοκομείου - Επείγουσα ΕΔΕ διέταξε ο Γεωργιάδης

Νέα σύγκρουση στον ΣΥΡΙΖΑ για το δάνειο Κασσελάκη - Στα δικαστήρια πάει η Κουμουνδούρου τον Γεωργόπουλο

Το σπίτι που αγόρασε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήκε στον πρώην υφυπουργό Γιάννη Βαληνάκη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης